Začetna Izdelki Psi Priboljški Mesni priboljški A PRIBOLJŠKI MESNI KOŠČKI GOVEDINA 80g

animonda Priboljški Mesni Koščki Medium & Maxi z Govedino 80 g

Koda: A82932
EAN: 4017721829328
Opis artikla

Animonda Meat Chunks Beef Dopolnilna hrana za odrasle pse. NAVODILA ZA HRANJENJE: Priporočene dnevne količine so natisnjene na embalaži. Voda naj bo ves čas na voljo. Lahko vsebuje sledi drugih beljakovin. Uporabiti do, serijska številka in neto teža: natisnjeno na embalaži. Shranjujte na suhem in hladnem mestu. Proizvajalec: ANIMONDA PETCARE gmbh, Frankfurter Str.31, 49214 Bad Rothenfelde, Nemčija. Država porekla: Nemčija

Sestava

Sestavine: Surove beljakovine 51,5%, Surove maščobe 19%, Surove vlaknine 2%, Surovi pepel 4,3%, Vlažnost 25%; Presnovna energija: (izračun) 15,3 MJ/kg.

Značilnosti artikla
Življenjsko obdobje Odrasli psi
Namen priboljška Vsakodnevni priboljšek
Velikost pakiranja 80 g
Okus Govedina
Vrsta priboljška Koščki
Velikost psa Srednje veliki psi, Veliki psi
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.