Začetna Izdelki Mačke Prehrana Popolna hrana A RAF SOUPE MAČKA KITTEN PERUTNINA IN RAKCI 100g

animonda Rafiné® Soupe Mačka Kitten Perutnina in Rakci 100 g

Koda: A83786
EAN: 4017721837866
Opis artikla
Animonda Rafiné Soupé Kitten s perutnina + rakci Mokra hrana. Popolna hrana za mačje mladiče v fazi razvoja. Hrana je zelo ješča in povečuje apetit. Hraniti po priloženi tabeli, voda mora biti ves čas na voljo. Uporabiti do, serijska in neto masa: odtisnjeno na pakiranju. Hraniti na na suhem in hladnem mestu. Proizvajalec: ANIMONDA PETCARE gmbh, Frankfurter Str.31, 49214 Bad Rothenfelde, Nemčija. Država porekla: Nemčija.. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si (Šifra: A83786)-VREĆICA
Sestava
Sestavine: 38% mesa in derivati živalskega porekla, (puran 15%, piščanec 8%, raca), mehkušci in školjke (4%raki),žitarice, olja in maščobe minerali. Analiza sestave: Surove beljakovine 8%, surova olja in maščobe 6,5 %, surova vlaknina 0,3%, surovi pepel 2%, vlaga 81%. Dodatki (po kg)-Prehrambeni Dodatki: Vit.D3: 200 IU, E6: 12 mg.
Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Vrečka
Življenjsko obdobje Mucki
Tip hrane Mokra
Lastnosti prehrane Spodbujanje teka, Redna prehrana
Velikost pakiranja 100 g
Okus Škampi, Perutnina
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.