Začetna Izdelki Psi Priboljški Funkcionalni priboljški BB PRIBOLJŠKI JOINT & MOBILITY 100g

Boxby Joint & Mobility Hypoallergenic Priboljšek za Pse Raca 100 g

Koda: BB8114021912
EAN: 8716793909216
Opis artikla

Boxby Joint & Mobility Raca
Dopolnilna hrana za pse starejše od 4 mesecev. Funkcionalen priboljšek, ki nudi podporo psom, ki imajo težave s sklepi in gibljivostjo. Kalcijev fruktoborat izboljšuje gibljivost sklepov, zmanjšuje bolečine in zmanjšuje vnetne markerje. Glukozamin in hondroitin sulfat sta gradnika za proizvodnjo hrustančnega matriksa. Zelenousta školjka deluje protivnetno.

 • Kalcijev fruktoborat - Kalcijev fruktoborat je spojina, ki jo najdemo v nekaterih vrstah sadja, oreščkov in stročnic, sestavljena pa je iz kalcija, fruktoze in bora. Dokazano je, da kalcijev fruktoborat nima škodljivih učinkov in ima številne blagodejne učinke za ljudi, vključno z antioksidativnimi in protivnetnimi lastnostmi, protitumorski učinki in sposobnost zmanjšanja bolečine in izboljšanje delovanja artritičnih sklepov.
 • Glukozamin - Glukozamin zagotavlja gradbene materiale za proizvodnjo hrustančnega matriksa za popravilo sklepnega hrustanca vašega psa. 
 • Hondroitin - Hondroitin spodbuja zadrževanje vode in elastičnost hrustanca, podpira blaženje udarcev in hrani hrustanec. Hondroitin deluje protivnetno ter zagotavlja gradbene materiale za proizvodnja hrustančnega matriksa.
 • Zelenousta školjka - Zelenousta školjka vsebuje veliko hranilnih snovi, vključno z vitamini, minerali, omega-3 maščobnimi kislinami in glikozaminoglikani ter ima protivnetno funkcijo, ki pomaga obnoviti mišice in izboljša delovanje sklepov.
 • Vitamin D, vitamin E in biotin - Vitamin D pomaga uravnovesiti minerale, kot sta npr. fosfor in kalcij za zdravo rast kosti. Vitamin E podpira delovanje celic in presnovo maščob in je pomemben za rast mišic. Biotin podpira zdrav imunski sistem.
 • Metilsulfonilmetan (MSM) - Metilsulfonilmetan (MSM) je naravni dodatek, ki se uporablja kot antioksidant in protivnetno sredstvo za osteoartritis.
 • Račka: en vir živalskih beljakovin - Račka je dobro sprejet vir beljakovin za izogibanje preobčutljivostnim reakcijam pri psih. Je bogata z železom in psom zagotavlja pusto meso kot vir lahko prebavljivih beljakovin.
 • Hladno stiskano pod 60° C - Pridelava do največ 60° C ohranja hranilne vrednosti snovi, predvsem beljakovin in arom sestavin.
 • Brez žitaric, brez glutena - Nekateri psi lahko trpijo zaradi prebavnih težav oziroma bolečine v trebuhu zaradi uživanja žit ali glutena. Zato v tem izdelku uporabljamo druge vire ogljikovi hidrati iz zelenjave.


Hraniti na hladnem in suhem mestu.
Ni za prehrano ljudi.
Neto količina: 100 g (± 60 kos).

Izdelano v EU.
Proizvajalec: Proline Petfood., De Hooge Hoek 44, 3927GG Renswoude, The Netherlands, NL 14021 - www.boxby.net

Sestava

Sestava: Račje meso (26%), krompirjevi kosmiči, glicerin, glukozamin, zelenoustne školjke, hondroitin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM), tapiokin škrob, propilenglikol, sončnično olje, kalcijev fruktoborat, Vitamin D3 (3a671): 250 IE, Vitamin E (3a700): 18 mg/kg, Vitamin B8 (biotin): 130 µg/kg.

Analitske sestavine: Surove beljakovine 22%, Surove maščobe 4,5%, Surovi pepel 9,5%, Surove vlaknine 0,5%, Vlaga 20%.

Konzervansi: citronska kislina, kalijev sorbat.
Energija, ki se metabolizira: 303 kcal/100 g.

Priporočilo za hranjenje

Priporočljiv je posvet z veterinarjem za ugotavljanje težav z gibljivostjo in dnevno količino v skladu z načinom hranjenja. Psi morajo biti med hranjenjem ves čas pod nadzorom. Sveža voda mora biti vedno na voljo.

T. t. psov Dnevna količina
<10 kg 1 - 3 kos
10 - 30 kg 1 - 5 kos
>30 kg 1 - 10 kos
Značilnosti artikla
Življenjsko obdobje Mladiči, Odrasli psi, Starejši psi
Namen priboljška Vsakodnevni priboljšek, Priboljšek brez žitaric, Priboljšek brez glutena, Hipoalergen priboljšek, Zdravje sklepov
Okus Raca
Vrsta priboljška Koščki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

 • Nadaljuj z nakupovanjem
 • Pregled košarice
 • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.