Začetna Izdelki Psi Priboljški Grizala BB PRIBOLJŠKI ROLICE RIBA 60 g

Boxby Priboljški za pse Adult Hypoallergenic Rolice z Ribo 60 g

Koda: BB3520020926
EAN: 8716793906789
Opis artikla
Boxby Fish Rolls – Adult S okusom RIBE. Dodatak prehrani za pse starejše od 3 mesecev. Hipoalergeni priboljšek priporoča se v primeru iritiacije kože ter alergij. Visok del proteinov. NAVODILA ZA HRANJENJE: Med hranjenjem spremljajte psa ves čas. Voda mora biti vedno na voljo. SESTAVINE: Riba in derivati ribjega porekla (Trska 100%). ANALITIČNA SESTAVA: surove beljakovine 60%, surova nafta in maščobe 1%, surovi pepel 9%, surove vlaknine 1%, vlaga 12%. Energija: 286 kcal / 100g. Brez dodatkov . Priporočene dnevne količine so navedene na embalaži. Ni namenjeno prehrani ljudi. Deoksidizator v vrečki ni namenjen prehrani. Hraniti na suhem in hladnem mestu. Serijska številka in rok trajanja so odtisnjeni na embalaži. Država porekla : Kitajska Proizvedeno za/Umestitev na trg EU: Scholtus Special Products BV De Hooge Hoek 44,3927 GG Renswoude, Nizozemska. Distributer: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]
Značilnosti artikla
Življenjsko obdobje Odrasli psi
Namen priboljška Vsakodnevni priboljšek
Velikost pakiranja 60 g
Okus Riba
Vrsta priboljška Zavitki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.