Začetna Izdelki Psi Priboljški Funkcionalni priboljški BB PRIBOLJŠKI SENSITIVE PROTEIN 100g

Boxby Sensitive Protein Hypoallergenic Priboljšek za Pse Losos 100 g

Koda: BB8114021915
EAN: 8716793909223
Opis artikla

Boxby Sensitive Protein Losos
Dopolnilna hrana za pse starejše od 4 mesecev. Funkcionalni priboljšek, ki vsebuje hidrolizirane beljakovine rib. Hrana, v kateri so beljakovine hidrolizirane, ne povzroča alergijske reakcije na te beljakovine. Beljakovine se razgradijo na manjše dele, da se izognejo reakciji imunskega sistema.

  • 50 % hidrolizirani losos - Pri hidrolizi se uporablja voda, pri kateri se uporabijo različni encimi za kemično razgradnjo beljakovinske molekule na majhne dele: aminokisline in peptide. Delci so tako majhni, da telo ne prepozna te prehranske beljakovine. Rezultat je, da so te beljakovine lahko prebavljive in imajo zato boljše prehranske profile kot navadne beljakovine.
  • Losos kot lahko prebavljiv vir živalskih beljakovin - Losos je znan po svojih zdravih nenasičenih maščobah in ima malo kalorij, zato se imenuje beljakovina z nizko vsebnostjo maščob. Uživanje pustih beljakovin daje vašemu psu potrebne vitamine in minerale ter učinkovito delovanje metabolizma.
  • Omega 3 in 6 maščobne kisline - Dodane so omega 3 in omega 6 maščobne kisline, ki zagotovijo esencialne aminokisline, potrebne za kožo in dlako.
  • Krompir - Krompir je bogat s hranljivimi snovmi za krepitev ter izboljšanje imunskega sistema in vzdrževanje zdravja kože in dlake.
  • Hladno stiskano pod 60° C - Pridelava do največ 60˚ C ohranja vrednosti hranilnih snovi, predvsem beljakovin in arome sestavin uporabljenih v tem izdelku.
  • Brez pšenice in soje - Nekateri psi imajo lahko prebavne težave, bolečine v trebuhu, razdraženo kožo ali dlako zaradi uživanja pšeničnih ali sojinih beljakovin. Zato kot žito uporabljamo riževo moko.


Hraniti na hladnem in suhem mestu.
Ni za prehrano ljudi.
Neto količina: 100 g (± 60 kos).

Izdelano v EU.
Proizvajalec: Proline Petfood., De Hooge Hoek 44, 3927GG Renswoude, The Netherlands, NL 14021 - www.boxby.net

Sestava

Sestava: Hidroliziran losos (50%), krompirjevi kosmiči, riževa moka, Omega-3 maščobne kisline, propilen glikol, Omega-6 maščobne kisline.

Analitske sestavine: Surove beljakovine 23,5%, Surove maščobe 5%, Surovi pepel 2%, Surove vlaknine 1%, Vlaga 20%.

Konzervansi citronska kislina, kalijev sorbat.
Energija, ki se metabolizira: 333 kcal/100 g.

Priporočilo za hranjenje

Priporočljiv je posvet z veterinarjem za ugotavljanje intolerance in dnevne količine glede na režim hranjenja. Psi morajo biti med hranjenjem ves čas pod nadzorom. Sveža voda mora biti vedno na voljo.

T. t. psov Dnevna količina
<10 kg 2 - 10 kos
10 - 30 kg 10 - 20 kos
>30 kg 20 - 30 kos
Značilnosti artikla
Življenjsko obdobje Mladiči, Odrasli psi, Starejši psi
Namen priboljška Zdravje kože in dlake, Vsakodnevni priboljšek, Priboljšek brez glutena, Hipoalergen priboljšek
Okus Losos
Vrsta priboljška Koščki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.