Začetna Izdelki Psi Priboljški Nagradni priboljški BB PRIBOLJŠKI SUPER FOOD JAGNJETINA RDEČA PESA KOPRIVA 120 g

Boxby Priboljški za pse Puppy & Adult Super Food z Jagnjetino, Rdečo Peso in Koprivo 120 g

Koda: BB8114020523
EAN: 8716793904624
Opis artikla

Boxby Superfood Lamb-Pumpkin-Nettle - PRIB. SUPER FOOD JAGNJETINA BUČA KOPRIVA. Dodatak prehrani za pse, okusni priboljšek. SESTAVINE:meso in derivati mesa (jagnjetina 51%), derivati iz zelenjave (buča 26%, krompir 26%, kopriva 1%), olja in maščobe, minerali. Povprečna analiza:surove beljakovine 20%,surove maščobe 3%,surova vlaknina 4%,surovi pepel 7,5% in vlaga 20%. Dnevne priporočene količine odtisnjene v tabeli na embalaži. Serijska številka in rok uporabe odtisnjeno na embalaži. Proizvajalec: Scholtus Special Products BVDe Hooge Hoek 44,3927 GG Renswoude, Nizozemska. Zemlja porekla: Nizozemska.Distributer: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected] BB8114020523

Značilnosti artikla
Namen priboljška Vsakodnevni priboljšek, Priboljšek iz superživil
Okus Jagnjetina, Buča, Kopriva
Vrsta priboljška Dražeje
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.