Začetna Izdelki Psi Priboljški Nagradni priboljški BB PRIBOLJŠKI TRAINER RACA 100 g

Boxby Trening Priboljški za pse Puppy & Adult z Raco 100 g

Koda: BB3510011018
EAN: 8716793902866
Opis artikla

Boxby Duck Trainers - Puppy & Adult S okusom RACE. Dodatek prehrani za pse starejše od 3 mesecev starosti. Nagradni priboljšek, idealno za trening. NAVODILA ZA HRANJENJE: Med hranjenjem spremljajte psa ves čas. Voda mora biti vedno na voljo. Priporočene dnevne količine so navedene na embalaži. Ni namenjeno prehrani ljudi. Deoksidizator v vrečki ni namenjen prehrani. Hraniti na suhem in hladnem mestu. Serijska številka in rok trajanja so odtisnjeni na embalaži. Država porekla : Kitajska Proizvedeno za/Umestitev na trg EU: Scholtus Special Products BV De Hooge Hoek 44,3927 GG Renswoude, Nizozemska. Distributer: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]

Sestava

SESTAVINE: Meso in mesni derivati (raca 35%, piščanec 16%), rastlinski derivati, olja in maščobe, minerali, kvasovke, različni sladkorji.

ANALITIČNA SESTAVA: Surove beljakovine 29%, Surove maščobe 12%, Surovi pepel 3,5%, Surove vlaknine 1%, Vlaga 24%.

Energija: 319 kcal / 100g.

Značilnosti artikla
Življenjsko obdobje Mladiči, Odrasli psi
Namen priboljška Vsakodnevni priboljšek, Športni priboljšek
Velikost pakiranja 100 g
Okus Raca
Vrsta priboljška Koščki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.