Začetna Izdelki Psi Priboljški Funkcionalni priboljški BB PRIBOLJŠKI URINARY CARE 100g

Boxby Urinary Care Hypoallergenic Priboljšek za Pse Raca 100 g

Koda: BB8114021913
EAN: 8716793909193
Opis artikla

Boxby Urinary Care Raca
Dopolnilna hrana za pse starejše od 4 mesecev. Funkcionalni priboljšek, ki pomaga preprečevati in zdraviti struvitne kamne in pesek. Dodatek aminokisline DL-metionin in amonijevega klorida pomaga znižati pH vrednost, kar ustvarja manj zaželeno okolje za nastajanje struitov.

  • Aminokislina in DL-metionin - DL-metionin je naravna aminokislina, ki se uporablja kot prehransko dopolnilo. Znižuje pH urina, da bi preprečili nastanek struvitnih kamnov in zato se uporablja za zdravljenje in preprečevanje okužb sečil in nastanka sečnih kamnov pri psih.
  • Brusnica: razgrajuje slabe bakterije - Brusnice so bogate z antioksidanti in hranili. Nudi podporo imunskemu sistemu vašega psa in zmanjša vnetje.
  • Raca: en vir živalskih beljakovin - Raca je dobro sprejet vir beljakovin za izogibanje preobčutljivostnim reakcijam pri psih. Raca je bogat vir železa in psom zagotavlja vir beljakovin z nizko vsebnostjo maščob, ki je lahko prebavljiv.
  • Vitamin A, vitamin D3 i vitamin E - Vitamin A pomaga telesu vašega psa pri boju z virusnimi in bakterijskimi okužbami. Vitamin D3 pomaga pri absorpciji kalcija in fosforja. Vitamin E podpira metabolizem celic in maščob ter je pomemben za rast mišic.
  • Hladno stiskano pod 60° C - Pridelava do največ 60° C ohranja vrednosti hranljivih snovi, predvsem beljakovin ter arom, ki so uporabljeni v tem izdelku.
  • Brez žitaric in brez glutena - Nekateri psi lahko trpijo zaradi prebavnih težav oziroma imajo bolečine v trebuhu zaradi uživanja žit ali glutena. Zato v tem izdelku uporabljamo druge vire ogljikovi hidrati iz zelenjave.


Hraniti na hladnem in suhem mestu.
Ni za prehrano ljudi.
Neto količina: 100 g (± 60 kom).

Izdelano v EU.
Proizvajalec: Proline Petfood., De Hooge Hoek 44, 3927GG Renswoude, The Netherlands, NL 14021 - www.boxby.net

Sestava

Sestava: Krompirjevi kosmiči, račje meso (26%), sladki krompir, glicerin, grahov škrob, propilenglikol, amonijev klorid, DL-metionin, brusnice v prahu, sončnično olje, Vitamin A (3a672a): 4650 IU, Vitamin D3 (3a671): 465 IU, Vitamin E (3a700): 230 mg/kg.

Analitske sestavine: Surove beljakovine 20%, Surove maščobe 4,5%, Surovi pepel 6%, Surove vlaknine 1%, Vlaga 20%.

Konzervansi citronska kislina, kalijev sorbat.
Energija, ki se metabolizira: 315 kcal/100 g.

Priporočilo za hranjenje

Priporočljiv je posvet z veterinarjem za diagnosticiranje struvitnega peska in struvitnih kamnov ter dnevno količino hrane v skladu z dieto. Psi morajo biti med hranjenjem ves čas pod nadzorom. Sveža voda mora biti vedno na voljo.

T. t. psov Dnevna količina
<10 kg 1 - 5 kos
10 - 30 kg 3 - 10 kos
>30 kg 5 - 15 kos
Značilnosti artikla
Življenjsko obdobje Mladiči, Odrasli psi, Starejši psi
Namen priboljška Vsakodnevni priboljšek, Priboljšek brez žitaric, Priboljšek brez glutena, Hipoalergen priboljšek, Zaščita urinarnega trakta
Okus Raca
Vrsta priboljška Koščki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.