Začetna Izdelki Psi Priboljški Funkcionalni priboljški BB PRIBOLJŠKI WEIGHT SUPPORT 100g

Boxby Weight Support Hypoallergenic Priboljšek za Pse Losos 100 g

Koda: BB8114021916
EAN: 8716793909209
Opis artikla

Boxby Weight Support Losos
Dopolnilna hrana za pse starejše od 4 mesecev. Funkcionalni priboljšek, ki pomaga zmanjšati pridobivanje telesne teže in spodbuja zdravo vzdrževanje telesne teže. Vsebuje nizko vsebnost maščob, veliko vlaknin in je zato lahko prebavljiv. Ta priboljšek je idealen za pse s prekomerno telesno težo in sladkorno boleznijo, primeren pa je tudi za starejše pse.

  • Nizka in nenasičena raven maščob: 3,5 % - Losos je zdrav vir nenasičenih maščobnih kislin.
  • Z lososom kot lahko prebavljivim virom živalskih beljakovin - Uporabljamo tudi lososa, saj je lahko prebavljiv vir beljakovin. Te beljakovine zagotavljajo telesu vašega psa dodatni sprožilec za dodatni vnos vode. Pomaga pri hujšanju ali vzdrževanju zdrave telesne teže.
  • Visoka vsebnost vlaknin: 14 % iz sladkega krompirja in paradižnikov - Od drugih ogljikovih hidratov se razlikuje po tem, da se vlaknine fermentirajo v debelem črevesu in se ne prebavijo v tankem črevesu tako kot škrob. Zato kompleksni ogljikovi hidrati za prebavo zahtevajo več časa. 
  • Uporaba vlaknin lahko pomaga nadzorovati telesno težo vašega psa in pomaga pri njeni izgubi. Vlaknine psom pomagajo do občutka sitosti, medtem ko zaužijejo manj kalorij.
  • Hladno stiskano pod 60° C - Pridelava do največ 60° C ohranja vrednosti hranilnih snovi, predvsem beljakovin ter arom, ki se uporabljajo v tem izdelku.
  • Brez žitaric, brez glutena - Nekateri psi lahko trpijo zaradi prebavnih težav oziroma bolečin v trebuhu zaradi uživanja žit ali glutena. Zato v tem izdelku uporabljamo druge vire ogljikovi hidrati iz zelenjave.


Hraniti na hladnem in suhem mestu.
Ni za prehrano ljudi.
Neto količina: 100 g (± 60 kos).

Izdelano v EU.
Proizvajalec: Proline Petfood., De Hooge Hoek 44, 3927GG Renswoude, The Netherlands, NL 14021 - www.boxby.net

Sestava

Sestava: Losos (26%), vlakna volčjega boba, sladki krompir, glicerin, krompirjevi kosmiči, krompirjeva pulpa, paradižnikova moka, propilen glikol, sončnično olje.

Analitske sestavine: Surove beljakovine 18%, Surove maščobe 3,5%, Surovi pepel 5,5%, Surove vlaknine 14%, Vlaga 20%.

Konzervansi citronska kislina, kalijev sorbat.
Energija, ki se metabolizira: 260 kcal/100 g.

Priporočilo za hranjenje

Priporočljiv je posvet z veterinarjem za ugotavljanje težav s težo in dnevnimi količinami v skladu z načinom hranjenja. Psi morajo biti med hranjenjem ves čas pod nadzorom. Sveža voda mora biti vedno na voljo.

T. t. psov Dnevna količina
<10 kg 1 - 3 kos
10 - 30 kg 1 - 5 kos
>30 kg 1 - 10 kos
Značilnosti artikla
Življenjsko obdobje Mladiči, Odrasli psi, Starejši psi
Namen priboljška Vsakodnevni priboljšek, Priboljšek brez žitaric, Priboljšek brez glutena, Hipoalergen priboljšek, Kontrola telesne teže
Okus Losos
Vrsta priboljška Koščki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.