Začetna Izdelki Psi Priboljški Funkcionalni priboljški BB PROBILJŠKI INTESTINAL CARE 100g

Boxby Intestinal Care Hypoallergenic Priboljšek za Pse Jagnjetina 100 g

Koda: BB8114021914
EAN: 8716793909186
Opis artikla

Boxby Intestinal Care Jagnjetina
Dopolnilna hrana za pse starejše od 4 mesecev. Funkcionalen priboljšek, ki spodbuja prebavo psov v primeru slabe prebave. Z dodatkom prebiotikov (FOS, frukto-oligosaharidi), ki podpirajo črevesno floro. Ta priboljšek vsebuje jagnjetino kot edini vir živalskih beljakovin. Jagnjetina je dobro sprejet vir beljakovin, ki preprečuje preobčutljivostne reakcije – zato je primerna za pse, ki trpijo zaradi intolerance na sestavine in hranila.

 • Prebiotik FOS podpira črevesno floro - Prebiotiki so delno ogljikovi hidrati (FOS). FOS je okrajšava za fruktooligosaharid in je kompleks ogljikovih hidratov na osnovi molekul fruktoze. Inulin je primer FOS. Najdemo ga v številnih živilih (sadje, korenine in žita, kot je pšenica, korenine cikorije in ječmena) in deluje na naslednji način:
      Neguje zdravo floro in preprečuje rast slabih mikroorganizmov
      Vzdržuje normalno črevesno ravnovesje elektrolitov
      Obvladuje ali zmanjša vnetje
      Zmanjšuje tveganje za nastanek črevesnih težav
 • Krompir - Krompir je bogat s hranljivimi snovmi za krepitev ter izboljšanje imunskega sistema in vzdrževanje zdrave kože in dlake.
 • Kokosovo olje - Kokosovo olje je kratkoverižna maščobna kislina in je dober vir energije za vašega psa in je lahko prebavljiv.
 • Riž - Riž je izbrano žito, ker je zelo lahko prebavljivo. Riž daje energijo. Nekateri psi lahko trpijo zaradi prebavnih težav, bolečine v trebuhu ali draženje kože ali dlake zaradi uživanja pšenice. Za ta razlog, uporabljamo riž.
 • Hladno stiskano pod 60° C - Pridelava do največ 60° C ohranja hranilne vrednosti snovi, predvsem beljakovin ter arom sestavin, ki se uporabljajo v tem izdelku


Hraniti na hladnem in suhem mestu.
Ni za prehrano ljudi. 
Neto količina: 100 g (± 60 kos).

Izdelano v EU.
Proizvajalec: Proline Petfood., De Hooge Hoek 44, 3927GG Renswoude, The Netherlands, NL 14021 - www.boxby.net

Sestava

Sestava: Krompirjevi kosmiči, jagnjetina (26%), riževa moka, glicerin, kokosovo olje, propilen glikol, inulin, sončnično olje.

Analitske sestavine: Surove beljakovine 16,5%, Surove maščobe 6,5%, Surovi pepel 7,5%, Surove vlaknine 1%, Vlaga 20%.

Konzervansi citronska kislina, kalijev sorbat.
Energija, ki se metabolizira: 319 kcal/100 g.

Priporočilo za hranjenje

Priporočljivo je, da se posvetujete z veterinarjem za ugotavljanje gastrointestinalnih motenj in dnevno količino v skladu z dieto. Psi morajo biti med hranjenjem ves čas pod nadzorom. Sveža voda mora biti vedno na voljo.

T. t. psov Dnevna količina
<10 kg 1 - 5 kos
10 - 30 kg 3 - 10 kos
>30 kg 5 - 15 kos
Značilnosti artikla
Življenjsko obdobje Mladiči, Odrasli psi, Starejši psi
Namen priboljška Vsakodnevni priboljšek, Priboljšek brez glutena, Hipoalergen priboljšek, Zaščita prebavnega trakta
Okus Jagnjetina
Vrsta priboljška Koščki
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

 • Nadaljuj z nakupovanjem
 • Pregled košarice
 • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.