BI RAPID CIRD-3 Ag TEST KIT (10T)

Koda: BI-RG11-09
EAN: 8809135591610
Opis artikla
Anigen Rapid CIRD-3 Ag Test Kit Anigen Rapid Canine (CIRD) -3 Ag Test Kit je kromatografski imunotest za kvalitativno odkrivanje antigenov respiratornih nalezljivih bolezni psov (CDV, CAV, CIV) iz očesnega in nosnega izcedka. Testna plošča Anigen Rapid Canine Infectious Respiratory Disease (CIRD) -3 Ag ima oznaki ˝T˝˝T1˝˝T2˝ in ˝C˝ za pripadajočo testno in kontrolno črto. Pred aplikacijo vzorca v rezultatskem oknu ni vidna niti testna niti kontrolna črta. Kontrolna črta se uporablja za procesni nadzor in se mora vedno pojaviti, če se testni postopek izvede pravilno in preskusni reagenti kontrolne črte delujejo. V rezultatskem oknu se prikaže testna črta, če vzorec vsebuje zadostno količino antigenov CDV, CAV in/ali CIV. Posebno izbrana protitelesa proti pasji kugi, virusnem hepatitisu in pasji gripi, ki se v testu uporabljajo kot material za lovljenje in detekcijo antigenov, omogočajo Anigen Rapid Canine Infectious Respiratory Disease (CIRD) -3 Ag testu visoko stopnjo natančnosti. Proizvajalec: BioNote, Inc. 22 Samsung1ro 4-gil, Hwaseong-si, Gyeonggi-do 445-170, Republic of Korea. Država porekla: Republika Koreja. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si
Značilnosti artikla
Vrsta živali Psi
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Virus mladičev, Adenovirus, Virus pasje influence
Metoda Bris konjunktive ali nosu
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.