BI RAPID CPV Ag TEST KIT (10T)

Koda: BI-RG11-01
EAN: 8809135590019
Opis artikla

Anigen Rapid CPV Ag Test Kit je kromatografski imuno test za kvalitativno odkrivanje antigenov povzročitelja pasje parvoviroze v pasjih iztrebkih. Testna plošča Anigen Rapid CPV Ag vsebuje dve oznaki za tesno in kontrolno linijo. Testna črta se prikaže ob oznaki ˝T˝, kontrolna črta pa se pojavi ob oznaki ˝C˝ na površini testne plošče. Kontrolna črta se uporablja za procesni nadzor in se mora pojaviti vedno, če se testni postopek izvede pravilno in testni reagenti kontrolne črte delujejo. Če vzorec vsebuje ciljne antigene, se v oknu z rezultati pojavi škrlatna testna črta. Specifična protitelesa proti tarčnim antigenom se pri testiranju uporabljajo kot lovilec in kot detekcijski material. Ta protitelesa lahko prepoznajo antigene v blatu psov z visoko stopnjo natančnosti. Proizvajalec: BioNote, Inc. 22 Samsung1ro 4-gil, Hwaseong-si, Gyeonggi-do 445-170, Republic of Korea. Država porekla: Republika Koreja. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]

Značilnosti artikla
Vrsta živali Psi
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Parvovirus
Metoda Iztrebek
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.