BI RAPID CPV/CCV Ag TEST KIT (10T)

Koda: BI-RG11-05
EAN: 8809135591412
Opis artikla
Anigen Rapid CPV / CCV Ag Test Kit Anigen Rapid CPV / CCV Ag Test Kit je kromatografski imuno test za kvalitativno odkrivanje antigenov pasjega parvovirusa in pasjih koronavirusnih antigenov v pasjih iztrebkih. Na testni plošči Anigen Rapid pasji parvovirus Ag in coronavirus Ag sta oznaki „T˝i“ in „C“ za ustrezno testno in kontrolno črto. Pred aplikacijo vzorca v rezultatskem oknu ni vidna niti testna niti kontrolna črta. kontrolna črta se uporablja za procesni nadzor in se mora vedno pojaviti, če se testni postopek izvede pravilno in preskusni reagenti kontrolne črte delujejo. V oknu z rezultati se bo pojavila vijolična testna črta, če vzorec vsebuje zadostno količino pasjega parvovirusnega antigena in / ali antigena koronavirusa. Posebej izbrana pasja parvovirusna protitelesa in pasja koronavirusna protitelesa se v testu uporabljajo kot material za lovljenje in detekcijo Ag in s tem omogočajo Anigen Rapid CPV / CCV Ag testu odkrivanje pasjih parvovirusnih koronavirusnih antigenov z visoko stopnjo natančnosti. Proizvajalec: BioNote, Inc. 22 Samsung1ro 4-gil, Hwaseong-si, Gyeonggi-do 445-170, Republic of Korea. Država porekla: Republika Koreja. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]
Značilnosti artikla
Vrsta živali Psi
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Koronavirus, Parvovirus
Metoda Iztrebek
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.