BI RAPID CPV/CCV/GIARDIA Ag TEST KIT (5T)

Koda: BI-RG11-12
EAN: 8809135591948
Opis artikla

Anigen Rapid CPV / CCV / Giardia Test Kit je kromatografski imunotest za kvalitativno odkrivanje antigenov nalezljive driske pri psih: pasji parvovirus, pasji koronavirus in giardia v vzorcu iztrebkov. Testna plošča Anigen Rapid CPV / CCV / Giardia Ag vsebuje dve oznaki za testno in kontrolno linijo. Testna črta se prikaže pod oznako "T", kontrolna črta se prikaže pod oznako "C" na površini testne plošče. Kontrolna črta se uporablja za procesni nadzor in se mora vedno pojaviti, če se testni postopek izvede pravilno in preskusni reagenti kontrolne črte delujejo. Če vzorec vsebuje ciljne antigene, se v oknu z rezultati pojavi škrlatna testna črta. Specifična protitelesa proti tarčnim antigenom se pri testiranju uporabljajo za lovljenje in kot detekcijski material. Ta protitelesa lahko prepoznajo antigene v blatu psov z visoko stopnjo natančnosti. Proizvajalec: BioNote, Inc. 22 Samsung1ro 4-gil, Hwaseong-si, Gyeonggi-do 445-170, Republic of Korea. Država porekla: Republika Koreja. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]

Značilnosti artikla
Vrsta živali Psi
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Koronavirus, Parvovirus, Giardia
Metoda Iztrebek
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.