BI RAPID FCoV Ab TEST KIT (10T)

Koda: BI-RB22-03
EAN: 8809135590910
Opis artikla

Anigen Rapid FCoV Test Kit Anigen Rapid FCoV AbTest Kit je kromatografski imuno test za kvalitativno odkrivanje protiteles proti mačjem koronavirusu v polni krvi mačk, serumu ali plazmi. Anigen Rapid FCoV Ab Test Kit vsebuje oznake ˝T˝i ˝C˝ in s tem povezano testno in kontrolno črto na površini preskusne plošče. Pred aplikacijo vzorca v rezultatskem oknu ni vidna niti testna niti kontrolna črta. Kontrolna črta se uporablja za procesni nadzor in se mora vedno pojaviti, če se testni postopek izvede pravilno in preskusni reagenti kontrolne črte delujejo. V oknu z rezultati se pojavi vijolična testna črta, če vzorec vsebuje zadostno količino protitelesa mačjega koronavirusa (FCoV). V testu se uporabljajo posebej izbrana protitelesa za mačji koronavirus kot material za lovljenje in detekcijo in omogočajo testnemu kompletu Anigen Rapid FCoV Ab za odkrivanje mačjih protiteles koronoavirusa v mačji polni krvi, serumu ali plazmi z visoko stopnjo natančnosti. Proizvajalec: BioNote, Inc. 22 Samsung1ro 4-gil, Hwaseong-si, Gyeonggi-do 445-170, Republic of Korea. Država porekla: Republika Koreja. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]

Značilnosti artikla
Vrsta živali Mačke
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Koronavirus
Metoda Polna kri, serum ali plazma
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.