BI RAPID FCoV Ag TEST KIT (10T)

Koda: BI-RG12-05
EAN: 8809135591214
Opis artikla
Anigen Rapid FCoV Ag Test Kit Anigen Rapid FCoV Ag Test Kit je kromatografski imuno test za kvalitativno odkrivanje antigenov mačjega koronavirusa (FCoV) v mačjih iztrebkih. Testni komplet Anigen Rapid FCoV Ag vsebuje oznake ˝T˝ in ˝C˝ ter s tem povezano testno in kontrolno črto na površini testne plošče. Kontrolna črta je referenčna črta, ki dokazuje, da je bil test izveden pravilno. Kontrolna črta se mora pojaviti vsakič, ko se izvede test. Če se vzorec vsebuje FCoV antigene se pojavi v testnem oknu vijolična črta. Posebno izbrana protitelesa FCoV se v testu uporabljajo tako za lovljenje kot tudi detektorski material. Ta protitelesa so sposobna zaznati antigene FCoV v mačjih iztrebkih z visoko stopnjo natančnosti. Proizvajalec: BioNote, Inc. 22 Samsung1ro 4-gil, Hwaseong-si, Gyeonggi-do 445-170, Republic of Korea. Država porekla: Republika Koreja. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si
Značilnosti artikla
Vrsta živali Mačke
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Koronavirus
Metoda Polna kri, serum ali plazma
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.