BI RAPID FCV Ag TEST KIT (10T)

Koda: BI-RG1212DD
EAN: 8809135593560
Opis artikla

Anigen Rapid FCV Ag Test Kit je kromatografski imunotest za kvalitativno otkrivanje antigena mačjega kalicivirusa iz veznice.
 
Na površini testne kartice Anigen Rapid FCV Ag Test Kit ima dve oznaki, testno ("T") črtico in kontrolno ("C") črtico. Testna in kontrolna črtica v okencu za rezultat nista vidni pred dodatkom vzorca. Kontrolna črtica je referentna črtica, ki kaže na to, da test pravilno deluje. Pojaviti se mora vedno, ko test izvajamo. V kolikor so FCV antigeni prisotni v vzorcu, se testna črtica obarva vijolično.
 
Visokoselektivna antitelesa na FCV uporabljajo lovilci in  detektorji v  testu. Ta antitelesa omogočajo odkrivanje FCV antigena v majem vzorcu z visoko natančnostjo. 

Tehnički podatki

  • Ciljna vrsta živali: Mačka
  • Vzorec: Bris iz veznice
  • Čas poskusa: 10 minut
  • Skladiščenje: 2 - 30 °C (Ne zamrzovati)
Značilnosti artikla
Vrsta živali Mačke
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Mačji kalicivirus
Metoda Bris
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.