BI RAPID FIV Ab/FeLV Ag TEST KIT (10T)

Koda: BI-RC12-04
EAN: 8809135591719
Opis artikla

Anigen Rapid FIV Ab / FeLV Ag Test Kit Anigen Rapid FIV Ab / FeLV Ag Test Kitje kromatografski imuno test za kvalitativno odkrivanje antigenov proti virusu mačje levkemije in virusu mačje imunodeficience v serumu, plazmi ali polni krvi mačke. Testna plošča Anigen Rapid FIV Ab / FeLV Ag vsebuje dve oznaki ˝T˝ in ˝C˝ ter testno in kontrolno črto na površini testne plošče. Pred aplikacijo vzorca se v rezultatskem oknu ne vidi niti preskusna črta niti kontrolna črta. Kontrolna črta se uporablja za procesni nadzor in se mora vedno pojaviti, če se testni postopek izvede pravilno in preskusni reagenti kontrolne črte delujejo. V oknu z rezultati se pojavi vijolična testna črta, če vzorec vsebuje dovolj protiteles za virus mačje imunoinsufucience in / ali antigen za virus mačje levkemije. Posebno izbrani antigeni za protitelesa proti mačji imunodeficienci in protitelesa proti mačji levkemiji se v testu uporabljajo kot material za lovljenje in odkrivanje in omogočijo testnemu kompletu Anigen Rapid FIV Ab / FeLV Ag, da prepozna protitelesa virusa mačje imun in antigene mačje levkemije. serum, plazma ali polna kri z visoko stopnjo natančnosti. Proizvajalec: BioNote, Inc. 22 Samsung1ro 4-gil, Hwaseong-si, Gyeonggi-do 445-170, Republic of Korea. Država porekla: Republika Koreja. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]

Značilnosti artikla
Vrsta živali Mačke
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Virus mačje leukemije, Virus mačje imunodeficience
Metoda Polna kri, serum ali plazma
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.