BI RAPID FPV Ag TEST KIT (10T)

Koda: BI-RG12-03
EAN: 8809135591313
Opis artikla

Anigen Rapid Test Kit FPV Ag Anigen Rapid FPV AgTest Kit je kromatografski imunološki test za kvalitativno odkrivanje mačjih parvovirusnih antigenov v mačjih iztrebkih. Anigen Rapid FPV Ag Tes Kit vsebuje oznake „T“ in „C“ ter pripadajočo testno in kontrolno črto na površini preskusne plošče. Pred aplikacijo vzorca v rezultatskem oknu ni vidna niti testna niti kontrolna črta. Kontrolna črta se uporablja za procesni nadzor in se mora vedno pojaviti, če se testni postopek izvede pravilno in preskusni reagenti kontrolne črte delujejo. V oknu z rezultati se pojavi vijolična testna črta, če vzorec vsebuje dovolj antigena mačjega parvovirusa (FPV). Posebno izbrana protitelesa za mačji parvovirus se v testu uporabljajo kot material za lovljenje in detekcijo ter omogočajo testnemu kompletu Anigen Rapid FPV Ag zaznavanje mačjih parvovirusnih antigenov v blatu mačke z visoko stopnjo natančnosti. Proizvajalec: BioNote, Inc. 22 Samsung1ro 4-gil, Hwaseong-si, Gyeonggi-do 445-170, Republic of Korea. Država porekla: Republika Koreja. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]

Značilnosti artikla
Vrsta živali Mačke
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Parvovirus
Metoda Iztrebek
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.