BI RAPID GIARDIA AG TEST KIT (10T)

Koda: BI-RG18-04
EAN: 8809135591818
Opis artikla

Anigen Rapid Giardia Ag Test Kit je kromatografski imunološki test za kvalitativno odkrivanje antigena Giardia v pasjih ali mačjih iztrebkih. Testni komplet Anigen Rapid Giardia Ag vsebuje oznake „T˝i“ in „C“ ter pripadajočo testno in kontrolno črto na površini testne plošče. Pred aplikacijo vzorca ni vidna testna črta niti kontrolna črta. Kontrolna črta se uporablja za procesni nadzor in se mora vedno pojaviti, če se preskusni postopek pravilno izvede in če testni reagenti kontrolne črte delujejo. V oknu z rezultati se pojavi vijolična testna črta, če vzorec vsebuje zadostno količino antigena Giardia. Posebej izbrana protitelesa proti Giardia Ag se v testu uporabljajo kot material za lovljenje in detekcijo ter omogočajo zaznavanje antigenov Giardia v pasjem ali mačjem iztrebkih z visoko natančnostjo. Proizvajalec: BioNote, Inc. 22 Samsung1ro 4-gil, Hwaseong-si, Gyeonggi-do 445-170, Republic of Korea. Država porekla: Republika Koreja. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]

Značilnosti artikla
Vrsta živali Psi, Mačke
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Giardia
Metoda Iztrebek
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.