BI RAPID LEISHMANIA Ab TEST KIT (10T)

Koda: BI-RB21-04
EAN: 8809135591047
Opis artikla

Anigen Rapid Leishmania Ab Test Kit Anigen Rapid Leishmania Ab Test Kit je kromatografski imuno test za kvalitativno odkrivanje protiteles proti Leishmania infantum v pasji polni krvi, serumu ali plazmi. Testni komplet za lešmanijo Anigen Rapid vsebuje oznake "T" in "C" ter pripadajočo testno in kontrolno črto na površini testne plošče. Pred aplikacijo vzorca v rezultatskem okencu ni vidna niti testna niti kontrolna črta. Kontrolna črta se uporablja kot procesna kontrola testa in se mora pojaviti, če se postopek izvede pravilno in testni reagenti kontrolne črte delujejo. Vijolična testna črta poleg oznake ˝T˝ se prikaže v rezultatskem oknu, če vzorec vsebuje protitelesa Leishmania. V testu se uporabljajo posebej izbrani antigeni Leishmanije kot materiali za lovljenje in detekcijo, kar omogoča, da testni komplet Anigen Rapid Leishmania Ab zazna protitelesa proti Leishmania infantum v pasji polni krvi, serumu ali plazmi z visoko natančnostjo. Proizvajalec: BioNote, Inc. 22 Samsung1ro 4-gil, Hwaseong-si, Gyeonggi-do 445-170, Republic of Korea. Država porekla: Republika Koreja. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]

Značilnosti artikla
Vrsta živali Psi
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Leishmania infantum
Metoda Polna kri, serum ali plazma
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.