BI RAPID TOTAL Ig E TEST KIT (10T)

Koda: BI-RB-21-10
EAN: 8809135592025
Opis artikla
Anigen Rapid Total IgE Test Kit Anigen Rapid Total IgE Test Kit je kromatografski imuno test za kvalitativno odkrivanje celotnega pasjega IgE v pasjem serumu. Rapid Total IgE Test Kit vsebuje dve oznaki, (˝T˝) testno linijo in (˝C˝) kontrolno črto, ki se nahajata na površini testne plošče. Pred aplikacijo vzorca testna črta in kontrolna črta v rezultatskem oknu nista vidni. Kontrolna črta je referenčna črta, ki kaže, ali se preskus izvaja pravilno. Kontrolna črta se mora pojaviti vsakič, ko se izvede preskus. Če je v vzorcu dovolj pasjega IgE, bo v rezultatskem oknu prikazana vijolična testna črta. Kot lovilec in detektor se v testu uporablja visoko selektivni anti-pasji IgE. To omogoča odkrivanje pasjega IgE v pasjem serumu z visoko stopnjo natančnosti. Proizvajalec: BioNote, Inc. 22 Samsung1ro 4-gil, Hwaseong-si, Gyeonggi-do 445-170, Republic of Korea. Država porekla: Republika Koreja. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. [email protected]
Značilnosti artikla
Vrsta živali Psi
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Ig E
Metoda Polna kri, serum ali plazma
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.