BI RAPID TOXOPLASMA Ab TEST KIT (10T)

Koda: BI-RB22-06
EAN: 8809135590866
Opis artikla

Anigen Rapid Toxoplasma Ab Test Kit
Anigen Rapid Toxoplasma Ab Test Kit kromatografski imunotest za kvalitativno odkrivanje protiteles Toxoplasma gondii v serumu, plazmi ali polni krvi mačke.

Anigen Rapid Toxoplasma Ab Test Kit vsebuje simbola „T“ in „C“ in njune ustrezne
testno in kontrolno črto na površini testne plošče.
Pred aplikacijo vzorca ni v testnem oknu niti testne niti kontrolne črte. Kontrolna črta se uporablja za procesno kontrolo in se mora pojaviti vedno, če se preskusni postopek izvede pravilno in če preskusni reagenti kontrolne črte delujejo. V oknu z rezultati se prikaže vijolična preskusna črta poleg oznake ˝T˝ v tesnem oknu, če vzorec vsebuje protitelesa T. gondii.

V preizkusu se uporabljajo posebej izbrani rekombinantni antigeni T. gondii kot lovilec in kot detekcijski material, ki omogoča prepoznavanje protiteles na T. gondii v vzorcu mačjega seruma, plazme ali polne krvi z visoko stopnjo natančnosti.

Proizvajalec: BioNote, Inc. 22 Samsung1ro 4-gil, Hwaseong-si, Gyeonggi-do 445-170, Republika Koreja.

Značilnosti artikla
Vrsta živali Mačke
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Antigeni - Protitelesa Toxoplasma gondii
Metoda Polna kri, serum ali plazma
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.