BioNote Vcheck CDV Ab Test Kit (10T/K)

Koda: BI-VCF115DD
Opis artikla

NAMEN:
Vcheck CDV Ab je in vitro diagnostični testni komplet za polkvantitativno odkrivanje IgG na virus pasje kuge v pasjem serumu ali plazmi.
 
OPIS:
Vcheck CDV Ab Test Kit je kromatografski imunski test za polkvantitativno odkrivanje IgG virusa pasje kuge serum ali plazma. Testna črta in kontrolna črta v oknu z rezultati sta ni viden pred uporabo katerega koli vzorca. Kontrolna črta je referenčna črta, ki kaže, da test deluje pravilno. Ob vsakem izvajanju testa se mora pojaviti kontrolna črta. Če so v vzorcu prisotni antigeni FCV, se v oknu z rezultati pojavi vijolična testna črta. Tako za zajem kot za detektor v analizi se uporabljajo visoko selektivni antigeni. Ti antigeni zaznajo protitelesa IgG proti virusu pasje kuge v vzorcu z visoko natančnostjo. Analizator Vcheck odčita prisotnost IgG virusa pasje kuge v pasjem serumu ali plazmi.

Značilnosti artikla
Vrsta živali Psi
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Vrsta vzorca Serum ali plazma
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.