BI Vcheck cTSH TEST KIT (5T/K)

Koda: BI-VCF118DC
EAN: 8809135591276
Opis artikla

Bionote Vcheck - cTSH TEST KIT (5T/K)
Ščitnični stimulirajoči hormon

TSH je glikoprotein, ki ga proizvaja sprednja hipofiza. Njegovo delovanje na ščitnico igra glavno vlogo pri vzdrževanju normalne ravni ščitničnih hormonov, T4 in T3 v obtoku. Hipotiroidizem velja za pogosto endokrino bolezen pri psih, medtem ko je pri tej vrsti hipertiroza redka. TSH v serumu se običajno meri pri psih z nediagnosticiranimi rezultati serumskega T4 testa, hudo neščitnično boleznijo ali obojim, in je pogost sestavni del pasje ščitnice.
Klinična uporaba:

  • Diagnosticiranje pasjega hipotirodizma
  • Večina primerov pasjega hipotirodizma je primarne narave, kar vključuje zmanjšano proizvodnjo ščitničnega hormona, T4 in T3. V tem stanju se pričakuje povišana raven TSH. Sekundarni ali terciarni hipotiroidizem, pri katerem je proizvodnja ščitničnih hormonov nizka, zaradi hipotalamične ali hipofizne bolezni, naj bi predstavljal manj kot 5 % primerov pasjega hipotiroidizma. In v teh pogojih bi pričakovali znižanje ravni TSH
  • Rezultate serumskih testov TSH je potrebno razlagati skupaj z rezultati v serumu T4, fT4 ali oboje, in se jih ne sme uporabljati samo pri diagnozi hipotiroidizma
  • Terapevtsko spremljanje pasjega hipotiroidizma
  • Raven TSH v serumu se običajno ocenjuje na 4 do 6 ur po dodajanju levotiroksina pri psih. V idealnem primeru bi morala biti raven TSH v serumu v referenčnem območju

Tehnični podatki:

Ciljna vrsta živali: Pes
Čas poskusa: 15 minut
Vzorec: Serum 100 µl
Merilno območje: 0.25 ~ 5.00 ng / mL

Značilnosti artikla
Vrsta živali Psi
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Diagnoza Thyroid Stimulating Hormone (hormon ščitnice)
Vrsta vzorca Serum
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.