BioNote Vcheck FCV Ab Test Kit (10T/K)

Koda: BI-VCF121DD
Opis artikla

NAMEN:
Vcheck FCV Ab je in vitro diagnostični testni komplet za semikvantitativno odkrivanje IgG na virusu calici v mačjem serumu ali plazmi.

OPIS:
Vcheck FCV Ab Test Kit je kromatografski imunski test za polkvantitativno določanje IgG kalici virusu v mačjem serumu oz plazma. Testna črta in kontrolna črta v oknu z rezultati nista vidni pred nanosom vzorcev. Kontrolna črta je referenčna črta, ki kaže, da test deluje pravilno. Ob vsakem izvajanju testa se mora pojaviti kontrolna črta. Če so v vzorcu prisotni antigeni FCV, se v oknu z rezultati pojavi vijolična testna črta. Visoko selektivni antigeni se pri analizi uporabljajo za lovljene in detekcijo. Ti antigeni zaznajo protitelesa IgG proti mačjemu virusu calici v vzorcu z visoko natančnostjo. Analizator Vcheck odčita prisotnost virusa IgG calici v mačjem serumu ali plazmi.

Značilnosti artikla
Vrsta živali Mačke
Vrsta diagnostične opreme Diagnostični testi
Vrsta vzorca Serum ali plazma
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.