Candioli actea® Oral, stomatološki zaštitni gel za pse in mačke, 15 ml

Koda: CPA1144
EAN: 8025767011443
Opis artikla

CANDIOLI ACTEA™ ORAL Zaščitni zobni gel s formulo LAS ™ Zmanjšuje zobne obloge in nadzoruje zadah - za pse in mačke Sestava: Aqua (voda) - sorbitol - glicerol - laktofericin - glIcerofosfoinozitol lizin - Syringa vulgaris (španski bezek) izvleček listov celične kulture - maltodekstrin - Karbomer - natrijev hidroksid - etilheksilglicerin - fenoksietanol. Indikacije: Zelo lepljiv stomatološki zaščitni gel, ki se uporablja kot pomoč pri zdravljenju parodontalnih bolezni pri psih in mačkah (npr gingivitis, stomatitis, periodontitis). Gel preprečuje nastanek zobnih oblog in hitro odpravlja slab zadah. Zahvaljujoč zaščitnem delovanju, Actea™ Oral hitro obnavlja fiziološke pogoje ustne sluznice, tudi po odstranitvi zobnega kamna in izdiranju zob. Navodila za uporabo: Dvakrat na dan nanesite primerno količino gela in nežno drgnite dlesni. Ponovite postopek 10 do 20 dni zapored. Da bi zagotovili ohranjanje fizioloških pogojev v ustni votlini, uporabite gel enkrat na dan, v skladu z nasvetom veterinarja. Kako odpreti tubo: Previdno potegnite pokrovček navzgor, hkrati ga nežno zavrtite na bazi. SAMO ZA UPORABO V VETERINARSKI MEDICINI. HRANITE ZUNAJ DOSEGA OTROK IN ŽIVALI. SHRANJUJTE TUBO ZAPRTO. HRANITE NA SUHEM, ZAŠČITENO PRED NEPOSREDNO SONČNO SVETLOBO. PO ODPRTJU PORABITI V 18 MESECIH. Številka serije in uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži. Embalaža in neto teža: 15 ml (tuba) Proizvajalec: Candioli Farmaceutici SpA, Via A. Manzoni, 2-10092 Beinasco (T0), Italija - www.candioli.it - [email protected]. Distributer: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana. Tel.: 01 235 01 20, [email protected]

Značilnosti artikla
Vrsta higienskih izdelkov Gel za zobe
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.