Candioli actea® Oto, ušesne kapljice za pse in mačke, 15 ml

Koda: CPA1131
EAN: 8025767011313
Opis artikla

CANDIOLI ACTEA ™ OTO Kapljice za ušesa s formulo LAS ™ Kapljice za ušesa proti ustvarjanju ušesnega masla, pomirjajoče in higienske - Psi in mačke Sestava: Aqua (voda) - laktofericin - propilen glikol - glicerin - glicerofosfoinozitol lizin - Syringa vulgaris (španski bezek) izvleček celične kulture listov - maltodekstrin - tokoferol - oleinska kislina, akrilati / C 10-30 alkil akrilat zamrežen polimer - magnezijev aluminijev silikat - polisorbat 80 - benzil alkohol - etilheksilglicerin - fenoksietanol. Indikacije: Otološka emulzija za pse in mačke je pomoč pri zdravljenju zunanjih bolezni ušes, ki se kažejo skozi: srbenje, pordelost, naraščanje bakterijske in glivične flore, ki je povezano s čezmerno proizvodnjo ušesnega masla in neprijetnim vonjem. Zaradi svojih lastnosti proti nastanku ušesnega masla, pomirjajočega in higienskega delovanja, se lahko ACTEA™ Oto uporablja tudi pri preprečevanju otitisa različnih izvorov pri občutljivih živali. ACTEA™ Oto se na splošno priporoča v vseh primerih, ko je potrebno vračanje fiziološke funkcije ušesa. Navodila za uporabo: Dvakrat dnevno nakapajte 4-8 kapljice po ušesu, odvisno od velikosti ljubljenčka. Nežno masirajte spodnji del ušesa, kar omogoča pravilno porazdelitev zdravila v ušesu. Ponovite postopek vsaj deset dni zapored, dokler se uho ne očisti od ušesnega masla in izločkov. Kako odpreti tubo: Previdno potegnite pokrovček navzgor, medtem ko z drugo roko počasi vrtite iz ene strani na drugo. SAMO ZA UPORABO V VETERINARSKI MEDICINI. HRANITI ZUNAJ DOSEGA OTROK IN ŽIVALI. SHRANJUJTE TUBO ZAPRTO. HRANITI NA SUHEM, ZAŠČITENO PRED NEPOSREDNO SONČNO SVETLOBO. PO ODPRTJU PORABITI V 18 MESECIH. Številka serije in uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži. Embalaža in neto teža: 15 ml (tuba) Proizvajalec: Candioli Farmaceutici SpA, Via A. Manzoni, 2-10092 Beinasco (T0), Italija - www.candioli.it - [email protected]. Distributer Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana. Tel.: 01 235 01 20, [email protected]

Značilnosti artikla
Vrsta higienskih izdelkov Preparat za čiščenje ušes
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.