Vetark Calci-Dust za plazilce, z visoko vsebnostjo kalcija, 100 g

Koda: CVTM3947
EAN: 5029411917108
Opis artikla

CALCI-DUST®
Krma za plazilce. Prašek z visoko vsebnostjo kalcija.

Za zdrav razvoj kosti morajo živali imeti na voljo vitamin D3, da bi čim bolj izkoristili kalcij iz hrane. Pri dnevnih plazilcih (ki so podnevi budni), ki se sončijo, je to mogoče doseči v koži z UVB žarki iz posebnih visokokakovostnih žarnic ali pa ga vključiti v multivitaminski izdelek polnega spektra, kot sta Vetark Nutrobal ali Vetark Arkvits. Vrste, ki se sončijo z UVB žarki, potrebujejo manj pogosto dodajanje vitaminov (priporočljivo je izmenično hranjenje). 

V dnevih, ko se Nutrobal ne uporablja, lahko uporabite Calci-Dust kot nadomestek za kalcij. Če uporabljate Nutrobal, lahko izmenično uporabljate Calci-Dust in Nutrobal, še posebej, če vitamin D3 ni potreben kot dodatek vsak dan, ali za rastoče želve, da zmanjšate tveganje za deformacijo oklepa.

Navodila za pravilno uporabo:
Ta krmna mešanica vsebuje čist in naraven vir kalcija. Fino granuliran prašek za maksimalno prebavljivost in za zagotavljanje dobrega oprijema na vso hrano: zelenjavo, sadje, celo čričke in moko itd. Calci-Dust običajno dodajamo hrani v razmerju: 1 ščepec (približno 1/8 čajne žličke)) na kilogram živali.

Za vrste, ki so najbolj aktivne ob mraku in ponoči (budne ob zori, mraku ali ponoči) ali ki se ne sončijo, je treba dnevno hraniti z Nutrobalom ali Arkvitsom.
Pri odraslih živalih, ki se hranijo z Nutrobal 2-3 krat na teden, je priporočljivo, da se Calci Dust daje kot dodatek k redni hrani ob drugih dneh.

Neto količina: 100 g.
Vsebnost kalcija na gram: 400 mg.

Samo za uporabo pri živalih.
Uporabno najmanj do konca / serijska številka: odtisnjeno na embalaži. 

Sestava

Sestava: Kalcijev karbonat.

Analitična sestava: Kalcij 40%, Surov pepel 99%.

Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.