C CYSTOCURE FORTE 30 tab

Koda: CPA3340
Opis artikla
CANDIOLI CYSTOCURE FORTE Okusne tablete za kontrolo bakterijske kolonizacije spodnjega trakta.Dodatek prehrani za pse in mačke v obliki tablet CystoCure Forte pomaga pri izboljšavi stanja spodnjega urinarnega trakta. Uporablja se kot podporna terapija tekom infekcije urinarnega trakta v akutni faz V kombinaciji s posebnimI terapijamI in pri kontroli recidiva (ponovitve), samostojno ali v kombinaciji s posebno prehrano v skladu s priporočili veterinarja.SESTAVA:Glukozamin (kitosamin) (iz živalskega tkiva) 25%, dikalcijev fosfat, pivski kvas, brusnična kaša 3%, natrijev pirofosfat, mono in digliceridi maščobnih kislin, esterificirani z organskimi kislinami (gliceril dibenat), stročnice beljakovinske moke, magnezijev fermentiran škrob, magnezijev fermentat melofeed izdelki, rastlinska olja in maščobe (sojino olje). Dodatki na kg: Stabilizatorji: mikrokristalna celuloza E460 515000 mg; Senzorična dopolnila: Camellia sinensis L.O Kuntz: čajni izvleček CoE451 25000 mg; Sredstvo proti zgostitvi: koloidni silicij E551b 5000 mg; Vitamini: vitamin E 3a700 8UI.Analitična sestava: surove beljakovine 10,0% - surove vlaknine 50,0% - surova olja in maščobe 3,0% - surovi pepel 8,0% - pepel, netopen v HCl 1,0% - Vsebnost vlage 5,0% Ena tableta vsebuje: glukozamin (kitosamin) (iz živalskega tkiva) 500 mg, brusnična kaša 60 mg. Navodila za pravilno uporabo: za pse in mačke katere koli starosti, velikosti in življenjskih pogojev. Dajati ga direktno v usta ali mešati s hrano v naslednjih dnevnih odmerkih: Na začetku: ena tableta na 20 kg teže živali, dvakrat na dan. Vzdrževanje: ena tableta na 20 kg teže živali, enkrat na dan. Trajanje zdravljenja: 15 do 30 dni. Cikli se lahko ponovijo večkrat. Zdravilo CystoCure Forte se lahko daje samostojno ali v kombinaciji z običajnimi terapijami in specifično prehrano, kot priporočajo veterinarji. HRANITE IZVEN DOSEGA OTROK. SKLADIŠČENJE V SUHEM IN HLADNEM PROSTORU, ZAŠČITEN PRED NEPOSREDNO SONČNO SVETLOBO.. Serijska številka in najboljša uporaba do: natisnjeno na embalaži. Pakiranje in neto teža: 60 g (30 tablet po 2 g) Proizvajalec: Candioli Pharmaceuticals S.p.A., Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija - www.candioli.it - info@candioli.it. Distribucija: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si
Značilnosti artikla
Lastnosti prehrane Uravnavanje urinarnega trakta
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.