Začetna Izdelki Psi Prehrana Prehranska dopolnila C CYSTOCURE FORTE PRAH 30 g

Candioli CystoCure® FORTE za zaščito spodnjega sečnega sistema psov in mačk, 30g

Koda: CPA3341
EAN: 8025767001901
Opis artikla

Candioli CystoCure® FORTE
Prehranska dopolnila za pse in mačke v obliki okusnega praška.
Vsebuje glukozamin in brusničnu pulpu.
CystoCure® FORTE pomaga pri izboljšavi stanja spodnjega urinarnega trakta. Uporablja se kot podporna terapija tekom infekcije urinarnega trakta v akutni faz V kombinaciji s posebnimI terapijamI in pri kontroli recidiva (ponovitve), samostojno ali v kombinaciji s posebno prehrano v skladu s priporočili veterinarja.

Navodila za uporabo: za pse in mačke, ne glede na starost, velikost in življenjske pogoje. Prašek zmešajte z mokro hrano v naslednjih dnevnih odmerkih.
1 merilni lonček (0,5 g) na vsakih 5 kg telesne teže. Če hranite samo s suho hrano, zrnca rahlo navlažite, da zagotovite dobro prileganje prahu in popoln vnos.

Minimalni rok uporabe je obdobje, v katerem izdelek ob ustreznih pogojih skladiščenja ohrani svoje lastnosti. Po uporabi plastenko zaprite. Shranjujte v suhem prostoru, zaščitenem pred sončno svetlobo in viri toplote pred in po odprtju. Ni za človeško uporabo.

Uporabno najmanj do konca / serijska in LOT številka: odtisnjeno na embalaži.
Izdelano v Italiji. Candioli S.r.I. Strada Comunale di None, 1 - 10092 Beinasco (T0), [email protected] - www.candioli.it

Sestava

Sestava: Maltodekstrin, Glukozamin (Hitosamin) (iz živalskega tkiva) 25%, Kvasovke (Pivovarske kvasovke), Brusnična pulpa 4,0%, Natrijev pirofosfat, zdrob iz beljakovin volčjega boba, Palmovo olje, Izdelki in stranski izdelki predelave svežega sadja in zelenjave (Melone), beljakovine iz Sirotke v prahu, Sončnično olje.

Dodatki na kg: Senzorični dodatki: Camellia sinensis L.O.: čajni izvlečki CoE 451 25.000 mg
Sredstvo proti strjevanju: Koloidni silicijev dioksid E551b 5.000 mg.
Vitamini: Vitamin E 3a700 8 IE.

Analitična sestava: Surove beljakovine 11,0%, Surove vlaknine 0,5%, Surove maščobe 0,5%, Surovi pepel 6,0%, Vsebnost vlage 4,0%.

Vsaki merilni lonček vsebuje:
Glukozamin (Hitosamin) (iz živalskega tkiva)=125 mg
Brusnična pulpa=20 mg

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Steklenička
Tip hrane Prah
Lastnosti prehrane Uravnavanje urinarnega trakta
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.