Začetna Izdelki Psi Higiena Zobna higiena C DENTALPET PASTA 50ml

Candioli dentalpet® pasta za zobe za pse in mačke, 50 ml

Koda: CPS103
EAN: 8025767001031
Opis artikla

Candioli dentalpet®
Posebna zobna pasta za pse in mačke. Prilagojena za vsakdanjo uporabo.
Zaščito in vzdrževanje ustne higiene. Pomirja razdražene dlesni.

DentalPet® je posebna zobna pasta z visoko oprijemljivostjo za pse in mačke. Zaradi aktivnih sestavin (Cinkov citrat, Triklosan, izvleček Ginko bilobe, izvleček iz gozdnega slezenovca in Natrijev monofluorofosfat) je ta zobna pasta idealna za vsakdanjo dentalno nego hišnih ljubljenčkov. DentalPet® blažilno in mehča učinkuje na dlesni, krepi zobno sklenino in izboljšuje naravno obrambo ustne votline. Nenehna uporaba paste učinkovito preprečuje vnetja in nadzoruje slab zadah.

Lastnosti:

  • Cinkov citrat in Triklosan zavirata rast bakterij in kopičenje zobnih oblog. Tudi Cinkov citrat zmanjšuje proizvodnjo hlapnih žveplovih spojin, ki so odgovorne za slab zadah.
  • Izvleček ginka bilobe izboljša naravno obrambo dlesni zaradi svojih antioksidativnih lastnosti, ki spodbujajo mikrocirkulacijo dlesni.
  • Izvleček iz gozdnega slezenovca deluje pomirjevalno na sluznico ustne votline.
  • Natrijev monofluorofosfat krepi zobno sklenino.


Visoko oprijemljivostjo DentalPet® paste je učinkovito pri zaščiti in higienizaciji zob in površine dlesni.

Kako uporabljati: Nanesite DentalPet® na zobe in dlesni in nežno ščetkajte približno eno minuto z zobno ščetko, ščetko za naprstnik ali rahlo masirajte dlesni. Ponavljajte vsak dan. Izdelek ni škodljiv pri zaužitju in ne zahteva izpiranja.
Vključuje brezplačno ščetko za naprstnik.

HRANITI ZUNAJ DOSEGA OTROK.

Neto količina: 50 ml.
Uporabno najmanj do konca / LOT številka: odtisnjeno na embalaži.
Proizvedeno v Italiji. Candioli S.r.I. Strada Comunale di None, 1 - 10092 Beinasco (T0), [email protected] - www.candioli.it

Sestava

SESTAVA: Aqua - Sorbitol - Silica - Zinc citrate - Phenoxyethanol - CI77891 - PEG-40 Hydrogenated castor oil - Sodium monofluorophosphate - Hydroxyethylcellulose - Xanthan gun - Triclosan - Ginkgo biloba - Malva sylvestris - Malt extract.

Značilnosti artikla
Vrsta higienskih izdelkov Pasta za zobe
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.