Začetna Izdelki Psi Higiena Zobna higiena C DENTALPET SPRAY 125ml

C DENTALPET SPRAY 125ml

Koda: CPS106
Opis artikla
CANDIOLI DENTALPET® SPRAY Klorheksidinsko oralno razpršilo za pse in mačke Preprečuje nastanek zobnih oblog, ščiti dlesni, krepi zobno sklenino in osvežuje dih. Oralno razpršilo za pse in mačke, ki zaradi svoje brezalkoholne formule in aktivnih sestavin, ima pozitiven vpliv na zobe in ustno votlino; preprečuje zobne obloge. Klorheksidin je antibakterijsko sredstvo, ki ob stiku preprečuje rast bakterij in preprečuje nastanek zobnih oblog. Izvlečki sleza in ginka krepijo naravno odpornost in delujejo blagodejno na dlesni. Trioxyethylrutin je bioflavonoid, ki pomaga krepiti mikrocirkulacijo dlesni. Natrijev fluorid krepi zobno sklenino, tako da jo oskrbljuje s fluorom. Pršilo je učinkovito pri nadzoru slabega zadaha. Sestava: Aqua - glicerin - propilen glikol - PEG-40 hidrogenirano ricinusovo olje - fenoksietanol - Imidazolidinyl urea - poprova meta - natrijev fluorid - črni slez - Ginko biloba - klorheksidin glukonat 0,12% - trioksietilrutin. Navodila za uporabo: Vsak dan razpršite na zobe in dlesni. Izpiranje ni potrebno, saj izdelek ne vsebuje sestavin, ki lahko povzročijo gastritis tudi pri zaužitju in ne povzroči spremembe v barvi dlake. Priporočljivo je, da cikel ni daljši od 21 dni. Cikel se lahko večkrat ponovi, v skladu z nasvetom veterinarja. Embalaža: 50 ml razpršilo SAMO ZA VETERINARSKO UPORABO. HRANITI ZUNAJ DOSEGA OTROK. Serijska številka in uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži. Proizvajalec: Candioli Farmaceutici S.p.A., Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija - www.candioli.it - info@candioli.it.Distributer VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, info@vetline.si
Značilnosti artikla
Vrsta higienskih izdelkov Sprej za izpiranje ustne votline
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.