Candioli Dermomousse 200 ml

Koda: CPS107
EAN: 8025767001079
Opis artikla

CANDIOLI DERMOUSSE Dermatološka pena za pse, mačke, dihurje in glodavce Suho čiščenje in dezodoriranje; blaga pena, namenjena tudi za mladiče; idealna za pogoste kopeli Sestavine: voda - natrijev hidrogenfosfat - kokamidopropil betain - PEG-6 undecilenat - PEG-40 hidrogenirano ricinusovo olje - dipropileneglicol - salicilna kislina - citronska kislina - parfum - imidazolidinil urea - tokoferil acetat - etil linolenate - etil linoleat - metilizotiazolinon - metillchloroisothiazolinone Indikacije: Dermatološka pena za suho čiščenje kožuha in kože pri psih, mačkah, dihurjih in glodavcih. DERMOUSSE je idealen izdelek, ki se uporablja pri mladičih, živalih, ki okrevajo, in ko je potrebno učinkovito suho čiščenje. Pri pogostem kopanju DERMOUSSE učinkovito dezodorira in očisti kožuh brez spreminjanja sestave zunanjega lipidnega sloja in pomaga odstraniti prhljaj. Namenjeno za celotno pranje kožuha in za delno čiščenje ločenih področij (noge, perinealno področje, rep...). Navodila za uporabo: Pritisnite pumpico in iztisnite želeno količino pene. Razširite peno po celem telesu ali na območju, ki se tretira in vmasirajte, da pride v stik s kožo in dlako. Pustite delovati nekaj minut, dokler se pena popolnoma ne posuši, nato pa skrtačite, ali posušite dlako s suho brisačo. SAMO ZA VETERINARSKO UPORABO. HRANITI ZUNAJ DOSEGA OTROK. Serijska številka in uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži. Pakiranje in neto masa: 200 ml Proizvajalec: Candioli Farmaceutici S.p.A., Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija - www.candioli.it - [email protected]. Distributer VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]

Značilnosti artikla
Vrsta higienskih izdelkov Preparat za nego kože in dlake
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.