C DICLOREX FOAM 200ml

Koda: CPA408
Opis artikla
CANDIOLI Diclorex Foam Higienska in zaščitna dermatološka pena za pse in mačke Dermatološki pena se kot pomožno sredstvo uporablja pri zdravljenju različnih bolezni (povzročenimi z alergijami, bakterijami, paraziti, glivicami, praskanjem in podobno). Inovativne sestavine izboljšajo globinsko čiščenje in higieniziranje kože, pomagajo v ponovnem vzpostavljanju lipidnega sloja, ki ščiti kožo in zmanjšuje srbenje in draženje kože povzročenih s spremembami na koži. Lahko se uporablja samostojno ali kot pomožno sredstvo pri specifičnem zdravljenju dermatitisa. Popolna in lahka absorpcija. SESTAVINE: aqua - dipropilenglikol - PEG-40 hidrogenirano ricinusovo olje - Melaleuca alternifolia 3% - polisorbat 20 - kokamidni DEA - etil linolenat - etil linoleat - klorheksidin diglukonat 0,5% - gliciretinska kislina - Aloe ferox - BHT - dinatrij EDTA. SAMO ZA VETERINARSKO UPORABO. HRANITI ZUNAJ DOSEGA OTROK. Rok uporabe, količina in serijska številka odtisnjeni na embalaži. Proizvajalec: Candioli Farmaceutici S.p.A., Via A. Manzoni 2 - Beinasco (TO), Italia. info@candioli.it - www.candioli.it Država porekla: Italija.Oseba odgovorna za označevanje: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, info@vetline.si
Značilnosti artikla
Vrsta higienskih izdelkov Preparat za nego kože in dlake
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.