Candioli Diclorex Foam, dermatološka pena za pse in mačke 200 ml

Koda: CPA408
EAN: 8025767604089
Opis artikla

Candioli Diclorex® Foam
Higienska in zaščitna dermatološka pena za pse in mačke.
Dermatološki pena se kot pomožno sredstvo uporablja pri zdravljenju različnih bolezni (povzročenimi z alergijami, bakterijami, paraziti, glivicami, praskanjem in podobno). Inovativne sestavine izboljšajo globinsko čiščenje in higieniziranje kože, pomagajo v ponovnem vzpostavljanju lipidnega sloja, ki ščiti kožo in zmanjšuje srbenje in draženje kože povzročenih s spremembami na koži. Lahko se uporablja samostojno ali kot pomožno sredstvo pri specifičnem zdravljenju dermatitisa. Popolna in lahka absorpcija.

Navodila za uporabo: Pritisnite na dozirnik, da istisnete željeno količino pene. Nanesite peno na področje katero potrebno tretirati dva krat dnevno, oziroma po potrebi in nežno umasirajte. Zdravljenje podaljšajte v skladu z navodili veterinarja. Preprečujte konzumiranje proizvoda.

HRANITI ZUNAJ DOSEGA OTROK.

Neto količina: 200 ml.
Uporabno najmanj do konca / LOT številka: odtisnjeno na embalaži.
Candioli S.r.I. Strada Comunale di None, 1 - 10092 Beinasco (T0), [email protected] - www.candioli.it

Sestava

SESTAVA: Aqua, Dipropylene glycol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Melaleuca alternifolia 3%, Polysorbate 20, Cocamide DEA, Ethyl linolenate, Ethyl linolate, Chlorhexidine digluconate 0,5%, Glycyrrhetinic acid, Aloe ferox, BHT, Disodium EDTA.

Značilnosti artikla
Vrsta higienskih izdelkov Preparat za nego kože in dlake
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.