Candioli Florentero® Bird za ptice 200 g

Koda: COR1175
EAN: 8025767711756
Opis artikla

CANDIOLI FLORENTERO PTICE Povrne normalno učinkovitost črevesne mikroflore Dodatek prehrani za okrasne ptice in ptice v kletkah. SASTAV: Dekstroza (saharoza 94,5%), frukto oligosaharidi 40% 4.1.14.,Aditivi po kg: vitamini in provitamini: tiamin hidroklorid 3a 820 mg 60 - riboflavin 60 mg, piridoksin hidroklorid 3a831,60 mg-;črevesna flora, stabilizatorji, zgoščevalec: Bacillus Subtilis C-3102 (DSM1554) 1.500 mg Analiza sestave: surove bjelakovine 0,5% - surova vlakna 0,5,0%-surova olja in maščobe 0,5% - surovi pepel 1,0% -vsebnost vlage 6.0%. Indikacije: Florentero povrne normalno učinkovitost črevesne mikroflore pri okrasnih pticah in pticah v kletkah. Frukto-oligo saharidi (FOS) so prehrambena vlakna z rastlinskim poreklom. katerih fermentacija povzroči proizvodnjo zdravih mašobnih kislin. Bacillus Subtilis- je gram pozitivna bakterija katera vzdržuje normalno in učinkovito črevesno mikrofloro. Uporablja se za obnovo normalne učinkovitosti črevesne mikroflore katera je porušena zaradi : driske, motnje v črevesni peristaltiki, prehrane in klimatskega stresa, napornega dela ali priprave za tekmovanje, sezonskih sprememb, medicinskih tretmanov, zastrupitve s hrano in organskega slabljenja zaradi parazitskih in infektivnih bolezni probavnega trakta. Navodila za uporabo: umješajte 2 g proizvoda (1 žlička v pakiranju ) v 100 g hrane ali 50 ml vode za pitje vsak dan v obdobju 7-15 dani. OPOMBA: dobro premešajte s hrano ali vodo da dobite pravilno razmerje s Florenterom in zamenjajte jih v kolikor niso izkoriščene. Možnost zameglitve ali odbijanje svetlobe ne vpliva na učinkovitost proizvoda. SAMO ZA VETERINARSKO UPORABO. HRANITI IZVEN DOSEGA OTROK. HRANITI NA SUHEM MESTU ZAŠČITENO PRED DIREKNO SONČNO SVETLOBO. Serijske številke in rok uporabe, pakiranje in neto masa: odtisnjeno na pakiranju. Proizvajalec: Candioli Farmaceutici S.p.A., Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija - www.candioli.it - [email protected]. Distributer VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Steklenička
Tip hrane Prah
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.