Začetna Izdelki Psi Prehrana Prehranska dopolnila C GLUTAMAX FORTE PAS 120 tab + C GLUTAMAX FORTE PASTA MAČKA 15 ml GRATIS

C GLUTAMAX FORTE PAS 120 tab + C GLUTAMAX FORTE PASTA MAČKA 15 ml GRATIS

Koda: CPA233A
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

Candioli GlutaMax® FORTE za pse + BREZPLAČNA pasta za mačke
Podpira delovanje jeter v primeru kronične odpovedi jeter pri psih in mačkah. Namensko prehransko dopolnilo za pse v obliki tablet in za mačke v obliki paste.
Zdravilo GlutaMax Forte ustrezno podpira delovanje jeter v primeru kronične odpovedi jeter, bodisi samostojno, bodisi v kombinaciji s posebno dieto ali terapijami.

Navodila za uporabo: Glutamax® FORTE se uporablja pri primarni odpovedi jeter pri psih in mačkah, pri zastrupitvah, zdravljenju z zdravili, nalezljivih ali parazitskih boleznih.
Izdelek je zaradi antioksidativnega delovanja uporaben v vseh kliničnih situacijah, ki zahtevajo hitro in močno delovanje na proizvodnjo prostih radikalov. Zdravilo Glutamax® FORTE uporabljajte v začetnem obdobju najmanj 20–40 dni in do največ 6 mesecev v skladu z nasveti veterinarja.

Tableta za pse: dajte neposredno v usta ali zmešajte s hrano 1 tableto na 10 kg telesne teže na dan. Priporočamo  razdelitev dnevnega odmerka  na dva vnosa

Pasta za mačke: dajte neposredno v usta ali zmešajte s hrano 1 ml paste na 3,5 kg telesne teže na dan.

Pred uporabo ali s podaljšanjem je priporočljivo poiskati veterinarski nasvet.

Hraniti zunaj dosega otrok.
Hranite na suhem, zaštičeno pred neposredno sončno svetlobo.
To je dodatek k prehrani in ne zdravilo. Ne uporabljajte kot zdravilo!

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Aplikator, Pretisni omot
Tip hrane Pasta, Tableta
Lastnosti prehrane Pomoč pri kronični odpovedi jeter
Posebno ponudbo Akcijska pakiranja
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.