Candioli Herpless Prah 30 g

Koda: CPA195
EAN: 8025767001956
Opis artikla

Candioli Herpless
Indikacije: Herpless v prahu je dodatno zdravilo v običajnem zdravljenju okužbe z mačjim herpes virusom (FHV-1) za mačke vseh starosti. Priporočljivo je, da ga uporabite čim prej, v kombinaciji s specifičnim zdravljenjem, pri muckih, prizadetih z okužbo s FHV-1, s klinično manifestacijo. Ima tudi pozitiven vpliv zmanjšati resnost in pogostnost  recidivno-ponavljajočih obliko, sam ali z drugimi v kombinaciji s specifičnim zdravljenjem.

Navodila za pravilno uporabo: Herpless v prahu je prehransko dopolnilo za mačke, ki vsebuje aminokislino L-lizin. Mešajte Herpless v prahu z vlažno hrano v naslednjih dnevnih količinah:
Mucki (do 6 mesecev starosti): 1 merilno žlico (ustreza 250 mg L-lizina) dvakrat na dan;
Odrasle mačke: 2 merilno žlico (ustreza 500 mg L-lizina) dvakrat na dan.

Če hranite mačko samo s suho hrano, rahlo navlažite hrano, da se zagotovi dober oprijem praška in popolno zaužitje.

Minimalni rok uporabnosti je obdobje, v katerem izdelek ob ustreznih pogojih skladiščenja ohrani svoje lastnosti. Po uporabi plastenko držite zaprto. Shranjujte v suhem prostoru, zaščitenem pred sončno svetlobo in viri toplote pred in po odprtju. Ni namenjeno prehrani ljudi. Namenjeno hranjenju hišnih ljubljenčkov.

Neto količina: 30 g.
Proizvedeno v Italiji. Candioli S.r.I. Strada Comunale di None, 1 - 10092 Beinasco (T0), [email protected] - www.candioli.it

Sestava

Sestava: Maltodekstrin, Natrijev bikarbonat.

Dodatki na kg: Aminokisline: L-lizin monohidroklorid, tehnično čist 3.2.3 500.000 mg.
Sredstvo proti strjevanju: Koloidni silicijev dioksid (E551b) 10.000 mg.

Analitična sestava: Surove beljakovine 41,0%, Surove vlaknine 0,5%, Surove maščobe 1,0%, Surovi pepel 1,0%, Vsebnost vlage 2,7%.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Steklenička
Tip hrane Prah
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.