Začetna Izdelki Psi Higiena Zobna higiena C KELLY BRUSH MEDIUM

Candioli Kelly Brush ščetka za pse Medium

Koda: CPS2633
EAN: 8025767426339
Opis artikla

CANDIOLI KELLY BRUSH, ABRAZIVNA SPUŽVA ZA ORALNO HIGIENO PASA Sponge, ki pomagajo odstraniti zobne obloge in zobni kamen - enostavno za uporabo. Navodila za uporabo: Uporabite zaščitne rokavice (niso vključene v embalažo) V skladu z navodili na embalaži, z pravilno namestitvijo spužve na roko, nanestite zadostno količino zobne paste CANDIOLI DentalPet, in pričnite z masažo, da očistite zobe in dlesni. Gumijaste spužve Kelly imajona hrbtu lepilo, da se pričvrstijo na rokavico. Gobo najprej postavite z vrha proti bazi prsta na podlago, na gumijaste rokavice. Nežno masirajte zunanji in notranji del zoba z vrtljivimi gibi, vedno masirajte od kladivcev proti čeljusti. Po čiščenju nagradite psa s priboljškom. Rokavice in goba po čiščenju ne smete uporabljati pri drugih psih. Če po čiščenju najdete sledove krvi, se posvetujte s svojim veterinarjem. HRANITI IZVEN DOSEGA OTROK IN HIŠNIH LJUBLJENČKOV. HRANITI IZVEN NEPOSREDNE SVETLOBE. Serijska številka, velikost, količina in ROK UPORABE:odtisnjena na embalaži. Proizvajalec: Candiolo Farmaceutici SpA, Via A. Manzoni, 2-10092 Beinasco (T0), Italija - www.candioli.it - [email protected]. Distributer: VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, [email protected]

Značilnosti artikla
Vrsta higienskih izdelkov Ščetka za zobe
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.