Candioli Neoxide 100 ml

Koda: CPS122
EAN: 8025767401220
Opis artikla

Raztopina za čiščenje ušes za pse in mačke. Primerno za vsakodnevno čiščenje. Keratolitični učinek proti nastajanju ušesnega masla; svež vonj.

Indikacije: Otološko čistilo za pse in mačke s keratolitičnim učinkom, ki deluje proti kopičenju ušesnega masla, pomirja, vlaži in ima higienski učinek. Neoxide® uporabljajte za redno čiščenje ušes pri zdravih živalih. Zaradi svojih lastnosti Neoxide® pomaga pri preprečevanju vnetja ušes pri občutljivih pasem (Kokri, Pudlji ...). Izdelek se lahko uporablja tudi kot pripomoček pri zdravljenju vnetja ušes zaradi različnih vzrokov.

Navodila za uporabo: nakapajte 5-6 kapljic po ušesu pri psih in 2 kapljici pri mačkah, in nežno masirajte spodnji del ušesa. Naj žival stresa z glavo, da se odstrani raztopljeno ušesno maslo in umazanija. Če se izdelek prelije iz ušesa na dlako, operite kožuh z navadnim šamponom. Ponovite postopek vsak dan, dokler ušesa niso čista. Uporabite Neoxide® enkrat tedensko kot preventivo.

SAMO ZA VETERINARSKO UPORABO.
HRANITI ZUNAJ DOSEGA OTROK.
HRANITI NA SUHEM MESTU.
PO UPORABI STEKLENKO DOBRO ZAPRITE.

Proizvođač: Candioli Farmaceutici S.p.A., Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija - www.candioli.it - [email protected]

Sestava

Sestavine: dipropilenglikol, glicerin, propilen glikol, oleinska kiselina, mliječna kiselina, salicilna kiselina, Aloe ferox 0,5%, propolis cera, parfem, aqua, klorheksidin diglukonat 0,05%, BHT.

Značilnosti artikla
Vrsta higienskih izdelkov Preparat za čiščenje ušes
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.