Candioli Neoxide raztopina za čiščenje ušes pri psih in mačkah, 100 mL

Koda: CPS122
EAN: 8025767401220
  • Opozorilna beseda: Pozor
Opis artikla

Neoxide, 100 mL
Raztopina za čiščenje ušes za pse in mačke. Primerno za vsakodnevno čiščenje. Keratolitični učinek proti nastajanju ušesnega masla; svež vonj.

Indikacije: Otološko čistilo za pse in mačke s keratolitičnim učinkom, ki deluje proti kopičenju ušesnega masla, pomirja, vlaži in ima higienski učinek. Neoxide® uporabljajte za redno čiščenje ušes pri zdravih živalih. Zaradi svojih lastnosti Neoxide® pomaga pri preprečevanju vnetja ušes pri občutljivih pasem (Kokri, Pudlji ...). Izdelek se lahko uporablja tudi kot pripomoček pri zdravljenju vnetja ušes zaradi različnih vzrokov.

Navodila za uporabo: nakapajte 5-6 kapljic po ušesu pri psih in 2 kapljici pri mačkah, in nežno masirajte spodnji del ušesa. Naj žival stresa z glavo, da se odstrani raztopljeno ušesno maslo in umazanija. Če se izdelek prelije iz ušesa na dlako, operite kožuh z navadnim šamponom. Ponovite postopek vsak dan, dokler ušesa niso čista. Uporabite Neoxide® enkrat tedensko kot preventivo.

Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. 

P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. 
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. 
P103 Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. 
P264 Po uporabi temeljito umiti roke. 
P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. 
P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Hraniti zunaj dosega otrok.
Hraniti na suhem mestu.
Po uporabi steklenko dobro zaprite.

Dobavitelj: Vetline d.o.o., Brnčičeva ulica 55, 1231 Ljubljana, Slovenija
Tel: +386 1 2350 120

Sestava

Sestavine: dipropilenglikol, glicerin, propilen glikol, oleinska kiselina, mliječna kiselina, salicilna kiselina, Aloe ferox 0,5%, propolis cera, parfem, aqua, klorheksidin diglukonat 0,05%, BHT.

Značilnosti artikla
Vrsta higienskih izdelkov Preparat za čiščenje ušes
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.