C OPTIVET 50ml

Koda: CPS123
Opis artikla

CANDIOLI OPTIVET Čistilo za nego okolice oči za hišne živali in druge majhne živali Odstranjuje umazanijo in sluz, z učinkom beljenja okolice oči, primerno za redno uporabo. Sestava: Aqua, dinatrijev fosfat, natrijev klorid, natrijev fosfat, dinatrij EDTA, benzalkonijev klorid. Indikacije: Čistilo za oči hišnih živali in drugih majhnih živali (glodalci, podlasice). Izotonična raztopina očisti oči in higiensko odstrani umazanijo in sluz. Odstrani madeže, ki so nastali zaradi solzenja oči (učinek beljenja). V primeru stika z očmi ni kontraindikacij. Posebej učinkovit pri farmakološkem zdravljenju in za odstranjevanje dlak po striženju ali česanju. Navodila za uporabo: Očistite veke in konture očes z namočeno vato ali gazo. Opozorilo: Ne uporabljajte, če je zamašek odprt. Za pravilno uporabo upoštevajte navodila svojega veterinarja. SAMO ZA VETERINARSKO UPORABO. HRANITI ZUNAJ DOSEGA OTROK. Številka serije in uporabiti najmanj do: odtisnjeno na embalaži. Embalaža in neto teža: 50 ml Proizvajalec: Candioli Farmaceutici SpA, Via A. Manzoni, 2-10092 Beinasco (T0), Italija - www.candioli.it - info@candioli.it.Distributer VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, info@vetline.si

Značilnosti artikla
Vrsta higienskih izdelkov Preparat za odstranjevanje madežev okrog oči
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.