Vetark Pro-C Probiotic za kunce in ostale male sesalce, za podporo prebavi, 100 g

Koda: CVTM3950
EAN: 5029411936109
Opis artikla

PRO-C Probiotic
Dopolnilna hrana za kunce in ostale male sesalce. Okusen prah.

PRO-C Probiotic je še posebej dragocen za živali pod stresom, pri veterinarskem zdravljenju ali spremembah okolja. Naloga probiotikov je pomagati pri naravni vzpostavitvi črevesne flore, medtem ko prebiotik oskrbuje s topnimi vlakninami. Posebej uporaben je tudi pri podpori splošnega zdravja starejših živali. To je probiotična in prebiotična mešanica, primerna za rutinsko uporabo pri vseh malih živalih, vključno z zajci, morskimi prašiči, činčilami in deguji.

  • KORISTNE BAKTERIJE Z VITAMINOM C IN DEKSTROZO ZA PODPORO PREBAVI


Navodila za pravilno uporabo:
Za splošno uporabo dodajte 1 merico na 200 ml pitne vode. PRO-C Probiotic lahko potresemo tudi po hrani v razmerju: 1 žlica na 300 g hrane.
Po uporabi ne vdihujte prahu in si umijte roke. Prepričajte se, da ste pokrov pravilno namestili, da preprečite kontaminacijo.
PRO-C Probiotic je popolna probiotična mešanica (topne vlaknine), oblikovana za uporabo v veterinarski medicini, obogatena z vitaminom C in elektroliti. Njena visoka okusnost pomeni, da jo lahko dodajamo v pitno vodo ali potresemo po hrani.

Neto količina: 100 g.
Probiotična mešanica 2.500 mg/kg

Samo za uporabo pri živalih.
Uporabno najmanj do konca / serijska številka: odtisnjeno na embalaži. 

Sestava

Sestava: Dekstroza 88,9%, Kalijev klorid, Natrijev sulfat, Natrijev klorid, Frukto-oligosaharidi.

Dodatki na kg: Vitamini: Vitamin C (3a300) 5000 mg.
Stabilizatorji mikroflore: Saccharomyces cerevisiae CNCM I-4407 (4b1702) CFU 4,3x10^10 .

Analitična sestava: Surove beljakovine 0,18%, Surove vlaknine 0,009%, Surove maščobe 0,17%, Surovi pepel 9,8%, Vlaga 1,01%.

Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.