C PRO-PAD 100ml

Koda: CPS108
Opis artikla
CANDIOLI PRO-PAD Krema proti odebelitvi kože (otiščanci), ki normalizira kožo Psi, mačke in druge hišne živali Mehča in varuje otiščance Hitro vpijajoča krema Sestava: Aqua - glicerin - urea - tekoči parafin - izopropil miristat - cetearil alkohol - cetearet 12 - etilni linoleat - etil linolenat - tokoferol acetat - salicilna kislina - natrijev sulfat cetearil - -imidazolidin urea - Olea europaea - kalijev olivol hidroliziran pšenični protein - 18- ß-gliciretinska kislina - BHT - metilizotiazolinon - metilkloroizotiazolinon. Indikacije: PRO-PAD, zaradi visoke vsebnosti vlage in sestavin za mehčanje, učinkovito obnavlja in normalizira funkcijo kože, mehča odebelitve kože in zmanjšuje pokanje kožo in praske blazinic na tačkah in smrčku. Zmanjšuje in vrača odebelelo kožo v normalo (vključno z oležaninami), krepi blazinice, ki postanejo mehke in odporne na zunanje pogoje. PRO-PAD je zelo hranilna krema, vendar ni mastna in se hitro vpije v kožo. Navodila za uporabo: Po potrebi uporabite večkrat na dan in nežno vmasirajte v kožo. SAMO ZA VETERINARSKO UPORABO. HRANITI ZUNAJ DOSEGA OTROK. Številka serije in uporabno najmanj do: odtisnjeno na embalaži. Embalaža in neto teža: 100 ml Proizvajalec: Candioli Farmaceutici SpA, Via A. Manzoni, 2-10092 Beinasco (T0), Italija - www.candioli.it - info@candioli.it. Distributer VETLINE d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01 235 0120, info@vetline.si
Značilnosti artikla
Vrsta higienskih izdelkov Preparat za nego kože in dlake
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.