Candioli Renal N Prah za pse in mačke 240 g

Koda: CPA1873
EAN: 8025767018732
  • Na voljo do razprodaje zalog
  • Izstop iz asortimana
Opis artikla

Prehransko dopolnilo s posebnim namenom za pse in mačke, v obliki prahu. Vsebuje laktobacilus acidophilus, frukto-oligosaharide, polifenole iz oljčnega olja. To je prehransko dopolnilo in ne zdravilo, zato se ne uporablja za zdravljenje.

Navodila za pravilno uporabo: za odrasle pse in mačke. Renal N zagotavlja frukto-oligosaharide, polifenole oljčnega olja, laktobacilus acidophilus in vitamine v korist antidibracije in normalne prebave. Premešajte Renal N s hrano v razmerju 0,2 g praška na 1 kg živali na dan v skladu z naslednjimi dnevnimi količinami:
1 majhna kapljica čajne žličke za 2,5 kg živali
1 velik odmerek čajne žličke za 10 kg živali
Dnevno količino lahko razdelite na 2 do 3-odmerke, odvisno od števila obrokov v 30-dnevnem ciklu. Priporoča se mešanje z mokro hrano. Če hranite samo s suho hrano, zrnca rahlo navlažite, da zagotovite dobro prileganje prahu in popoln vnos. Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Rok uporabnosti je obdobje, v katerem izdelek ob ustreznih pogojih skladiščenja ohrani svoje lastnosti. Po uporabi trdo zaprite embalažo. Pred in po odprtju hranite na suhem, zaščiteno pred sončno svetlobo in viri toplote. Ni za človeško uporabo.
Proizvajalec: Acel Pharma Srl, Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija. Država porekla: Italija.

Sestava

Sestavine: maltodekstrin, frukto-oligosaharidi 30%, fermentirani frukto-oligosaharidi (*ImmunoFOS), natrijev pirofosfat, kvas (pivski kvas), krmna moka iz volčjega boba. Izdelki iz rastlinske predelave (melone), rastlinska olja in maščobe (sončnično olje).

Aditivi (na kg): Vitamini: Vitamn E (3a700) 25 000 IE - piridoksin hidroklorid (3a831) 10 000 mg - folna kislina (3a316) 4000 mg - cianokobalamin 100 mg.
Stabilizatorji mikroflore: lactobacillus acidophilus CECT 4529 (4b1715) CFU 6,3X10^11.
Sredstvo proti strjevanju: Koloidni silicijev dioksid E551b 25 000 mg.
Senzorični dodatki: Olea europae L, ekstrakt ekstrakt masline 20 000 mg.

Analitična sestava: Surove beljakovine 1%, Surove vlaknine 0,5%, Surova maščob 3,5%, Surovi pepel 4%, Vlaga 4%.

Značilnosti artikla
Lastnosti prehrane Uravnavanje metabolizma, Uravnavanje prebave
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.