Začetna Izdelki Mačke Prehrana Prehranska dopolnila C RENAL N PASTA 15 ml / za mačke

C RENAL N PASTA 15 ml / za mačke

Koda: CPA1875
Opis artikla

CANDIOLI RENAL N CATS PASTA Mačji dodatek k hrani v obliki paste, bogate s frukto-oligosaharidi in antioksidanti. Sestavine: 25% frukto-oligosaharidi, rastlinska olja in maščobe (sojina in sončnična olja), svilena jetra, slad (ekstrakt), gliceril monostearat, maltodekstrin. Dodatki na kg: vitamini, provitamini in natančno opredeljene snovi s podobnim učinkom: folna kislina 3a316 2000 mg - piridoksin hidroklorid 3a831 5000 mg - cianokobalamin 100 mg - askorbinska kislina 3a300 50 000 mg - Vitamin E 2500 UI; Naravna dopolnila: Oleas europeaL: ekstrakt oljk 20 000 mg; Stabilizator za prebavo: Enterococcus faecium DSM 10663 / NCIMB 10415 4b1707 (3,5x10^10UFC/g) 500 mg. Analitična sestava: vsebnost vlage 3,0% - surove beljakovine 3,0% - surove vlaknine 1,0% - surova olja in maščobe 45,0% - surovi pepel 2,0% - vir beljakovin: prašičja jetra. Navodila za pravilno uporabo: za odrasle mačke. Mačja pasta N Renal nudi frukto-oligosaharide, polifenole olivnega olja, Enterococcus faecium in vitamine za vzdrževanje normalnega metabolizma. Aplicirati direktno v ustno votlino ali mešati s hrano - 1 ml paste na 5 kg telesne teže na dan. Pasto uporabljamo v ciklu 30 dni in po navodilih veterinarja lahko ponovimo . Pred in v primeru daljše uporabe priporočamo posvetovanje z veterinarjem. Voda mora biti vedno na voljo. Po uporabi hranite aplikator zaprt. Shranjujte na suhem in temnem prostoru pred in po odprtju embalaže. Zaščitite pred neposredno sončno svetlobo pred in po odprtju embalaže. SAMO ZA VETERINARSKO UPORABO. HRANITI ZUNAJ DOSEGA OTROK. TO JE DODATEK K PREHRANI IN NE ZDRAVILO. NE UPORABLJAJTE KOT ZDRAVILO. NI NAMENJENO PREHRANI LJUDI. Številka serije in uporabiti najmanj do: odtisnjeno na embalaži. Embalaža in neto teža: 15 ml (15 gradacij po 1 ml). Proizvajalec: Acel Pharma Srl, Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija. Država porekla: Italija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si.

Značilnosti artikla
Vrsta pakiranja hrane Steklenička
Tip hrane Pasta
Lastnosti prehrane Uravnavanje metabolizma, Uravnavanje prebave
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.