C RENAL P 240g

Koda: CPA1869
Opis artikla
CANDIOLI RENAL P Dodatek prehrani s posebnom namenom za pse in mačke v obliki praha. Vsebuje kalcijeve soli, kitozan i natrijev bikarbonat. To je dodatak prehrane, ne zdravilo zato se ne uporablja za zdravljenje. Sastav: maltodekstrin13.3.6, kalcijev karbonat (Kalcij 40,1%), 11.1.1. Organske kiseline kalcijevih soli (Kalcijev laktat glukonat, kalcij 10%) 11.1.11,Kitozan 13.2.8 (poli-d-glukozamin),Natrijev bikarbonat (natrij 27,4%) 11.4.2, Natrij polifosfat (fosfor 23,3%, Natrij 17,3%) 11.3.13., kvas 12.1.5, dehidriran protein Lupina,3.9.7. Aditivi po kg: veziva, sredstva proti strjevanju :koloidni silicijev dioksid E551b mg 5000- vitamini, provitamini in kemijski definirane učinkovite sestavine Vitamin E/ 3a 700 IJ 8. Analitički sastav: surove beljakovine 4,0% - surova vlakna 0,5% - surova olja in maščobe 0,5% - Surovi pepel 36%-pepel topen v HCl 0,5%-delež vlage 5,0% - kalcij 12,0% - fosfor 0,003% - natrij 1,4%. Indikacije: Renal P zagotavlja minerale (kalcijeve soli in natrij bikarbonat) in polisaharide (kitozan), pomaga pri uspostavljanju ravnotećja v metabolizmu in funkcionalnosti sečilnega sistema. Navodila za uporabo: pomešajte Renal P s hrano, 0,2 g praha po kg živali dnevno po sledečih navodilih : 1 mala merica za vsakih 2.5 kg, 1 velika merica za svakih 10 kg. Dnevne količine lahko razdelimo na 2 do 3 obroka za število zaužitih obrokov. Renal P koristite v ciklusu od 30 dnipo navodilih veterinarja. Proizvod se najbolje veže z vlažno hrano. Će hranite samo s suho hrano, malo navlažite granule in s tem zagotovite dobro vezavo praha s hrano in popolni unos. Pred uporabo ali podaljšanjem obdobja uporabe se posvetujte s svojim veterinarjem. Vedno zavarujte vodo. SAMO ZA VETERINARSKO UPORABO. HRANITI IZVEN DOSEGA OTROK. To je dodatek prehrani hrani in ni zdravilo. NI ZA ČLOVEŠKO UPORABO. Serijska številka in najboljša uporaba do: natisnjena na embalaži. Embalaža in neto teža, natisnjena na embalaži. Proizvajalec: Acel Pharma Srl, Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija. Država porekla: Italija. Distributer za SI: Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana, Slovenija. Tel: 01/235-0120. info@vetline.si.
Značilnosti artikla
Lastnosti prehrane Uravnavanje urinarnega trakta, Uravnavanje metabolizma
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.