Candioli Renal P 240 g

Koda: CPA1869
EAN: 8025767018695
  • Na voljo do razprodaje zalog
Opis artikla

Prehransko dopolnilo s posebnom namenom za pse in mačke v obliki praha. Vsebuje kalcijeve soli, kitozan i natrijev bikarbonat.  To je dodatak prehrane, ne zdravilo zato  se ne uporablja za zdravljenje.
Indikacije: Renal P zagotavlja minerale (kalcijeve soli in natrij bikarbonat) in polisaharide (hitosan), pomaga pri uspostavljanju ravnotećja v metabolizmu in funkcionalnosti sečilnega sistema.

Navodila za pravilno uporabo: pomešajte Renal P s hrano, 0,2 g praha po kg živali dnevno po sledečih navodilih:
1 mala merica za vsakih 2,5 kg
1 velika merica za svakih 10 kg
Dnevne količine lahko razdelimo na 2 do 3 obroka za število zaužitih obrokov. Renal P koristite v ciklusu od 30 dnipo navodilih veterinarja. Proizvod se najbolje veže z vlažno hrano. Će hranite samo s suho hrano, malo navlažite granule in s tem zagotovite dobro vezavo praha s hrano in popolni unos. Pred uporabo ali podaljšanjem obdobja uporabe se posvetujte s svojim veterinarjem. Vedno mora biti na voljo pitna voda.

Rok uporabnosti je obdobje, v katerem izdelek ob ustreznih pogojih skladiščenja ohrani svoje lastnosti. Po uporabi trdo zaprite embalažo. Pred in po odprtju hranite na suhem, zaščiteno pred sončno svetlobo in viri toplote. Ni za človeško uporabo. Namenjeno prehrani živali.
Proizvajalec: Acel Pharma Srl, Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija. Država porekla: Italija.

Sestava

Sestavine: maltodekstrin, kalcijev karbonat 26%, kalcijev glukonat laktat 16%, hitosan 8%, natrijev bikarbonat 5%, kvas (pivski kvas), natrijev pirofosfat, krmna moka iz volčjega boba, rastlinsko olje in maščobe (sončnično olje).

Aditivi (na kg): sredstvo proti strjevanju: Koloidni silicijev dioksid E551b 5000 mg; Vitamini: Vitamin E (3a700) 8 IE.

Analitična sestava: Surove beljakovine 4,0% - Surove vlaknine 0,5% - Surova maščob 0,5% - Surovi pepel 36,0% - pepel, topen v HCl 0,5% - Vlaga 5,0%.

Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.