Vetark Reptoboost za kače, kuščarje in želve, zagotavlja energijo, elektrolite, vitamine in probiotike, 100 g

Koda: CVTM3948
EAN: 5029411932101
Opis artikla

REPTOBOOST®
Dopolnilna hrana za kače, kuščarje in želve. Okusen prah. Energijska pijača z elektroliti za kače, kuščarje in želve v okrevanju.

Reptoboost® je skrbno mešana mešanica glukoze in maltodekstrina, ki zagotavlja energijo, elektrolite, vitamine in probiotike za pomoč oslabljenim plazilcem pri okrevanju. Ko ga dodamo vodi, Reptoboost zagotovil dodatno energijo, ki jo potrebujejo živali, ki so veterinarsko zdravljene, pod stresom ali želve, ki si opomorejo po prezimovanju.
Reptoboost bo v pitni vodi zagotovil dodatno energijo, ki jo potrebujejo živali, ki so morda veterinarsko zdravljene, pod stresom ali za želve v okrevanju po prezimovanju. Zradi okusa, ga je mogoče dodati v pitno vodo, kar olajša uporabo za vse vrste plazilcev, vključno s kuščarji, kačami in želvami. Reptoboost se lahko nanese tudi prek želodčne sonde pri rehidraciji degidriranih plazilcev.

Reptoboost vsebuje probiotične organizme, ki živijo v črevesju kratek čas, kar pomaga stabilizirati raven pH pri plazilcih za vzpostavitev ustreznega ravnovesja. Prisotni elektroliti pomagajo vzdrževati ustrezne ravni pri plazilcih z drisko (v obdobju driske pospešeno izgubljajo elektrolite). Maltodekstrini v mešanici zagotavljajo dolgoročno trajnostno oskrbo z energijo, ne le kratkoročno.

Priporočajo in uporabljajo ga veterinarji. Reptoboost je pomemben za plazilce, ki so veterinarsko zdravljeni. V tem obdobju lahko pride do neravnovesja črevesne flore in izbruha škodljivih bakterij, ki lahko povzročijo druge zdravstvene težave.

Navodila za pravilno uporabo:
Reptoboost® je treba uporabiti v razmerju: 1 merica na 500 ml pitne vode. Vsak dan menjajte vodo in žival nežno sperite, da sperete morebitne ostanke s kože. Novo prebujeno želvo kopajte v topli raztopini Reptoboost®, da jo spodbudite k pitju – postopek ponavljajte 2-3 krat na dan, dokler ne začne jesti. Vedno živalsperite, da odstranite ostanke s kože.
Za uporabo s katero koli drugo eksotično vrsto se obrnite na našo ekipo za podporo strankam.

Neto količina: 100 g.

Samo za uporabo pri živalih.
Uporabno najmanj do konca / serijska številka: odtisnjeno na embalaži.

Sestava

Sestava: Dekstroza, Glukozni sirup (posušen), Kalijev klorid, Natrijev sulfat, Natrijev klorid, Frukto-oligosaharidi, Proizvod iz Bacillus subtilis, bogat z beljakovinami.

Dodatki na kg: Vitamini: Vitamin A (3a67a) 180.000 IU, Vitamin C (3a300) 4.500 mg, Vitamin E (3a700) 180 IU.

Analitična sestava: Surove beljakovine 0,4%, Surove vlaknine 0%, Surove maščobe 43,0%, Surovi pepel 6,3%, Vlaga 2,0%.

Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.