Začetna Izdelki Psi Oprema Posode DOGNESS POTOVALNA STEKLENICA ZA VODO 2v1 ZELENA 438ml

Dogness Potovalna Steklenica za Vodo 2v1 Zelena 438 ml

Koda: DO18750
EAN: 843775118750
Opis artikla

Prenosna steklenica za vodo 2 v 1, dejavnosti na prostem naredi bolj priročne. Preprosto in praktično zadovoljite potrebo vašega psa po vodi in hrani ali prigrizkih. Steklenička je primerna za vsakodnevne sprehode, pohodništvo in potovanja.

Odlično pri tej prenosni steklenici je, da vam ni treba nositi ločene zložljive posode za vodo in nepotrebno odlivati vod, ki je vaš pes ne pije, saj se s preprostim dvigom silikona s sprednje strani stekleničke oblikuje posoda iz katerega bo vaš pes pil vodo. Še en dokaz, da ta plastenka nudi lastnikom in njihovim hišnim ljubljenčkom uporabno in inovativno izkušnjo, ki na poti prihrani prostor.

Ta večnamenska steklenica za vodo je sestavljena iz dveh delov: zgornji del je namenjen shranjevanju vode (do 438 mL) - spodnji del je idealen za shranjevanje hrane, priboljškov in celo vrečk za iztrebke.

Značilnosti:

  • Vsebuje vrvico, s katero lahko plastenko pritrdite na nahrbtnik, voziček, kolo
  • Enostavno upravljanje z eno roko: en gumb za izpust vode in za vračanje vode v rezervoar ter zaklepanje
  • Trpežna steklenica iz varnih materialov: telo steklenice je iz PET materiala, ki omogoča dolgotrajno uporabo - posoda za shranjevanje je izdelana iz živilskega ABS materiala, ki zagotavlja svežino hrane in priboljškov


Mere: Ø 85 mm x 201 mm
Teža izdelka: 220 g
Prostornina: 438 mL (zgornji del) - 128 mL (spodnji del)
Material: PET/ABS/Silikagel

Značilnosti artikla
Barva Zelena
Material ABS, PET, Silikagel
Vrsta posodice Potovalna skodelica
Volumen posodice 0,438 l
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.