Začetna Izdelki Mačke Ležišča Hišice DUBEX KUĆICA TRUFFLE ROZA M

Dubex Hiška Truffle Roza M

Koda: DU8822
EAN: 8683604148822
Opis artikla

Udobna hiška za hišne ljubljenčke. Oblazinjenje iz 100% poliestrskega pliša in žameta. Notranja podloga iz gobice. Hiška zanimivega vid..

Sestava

Dubex Truffle
Udobna hiška za hišne ljubljenčke. Oblazinjenje iz 100% poliestrskega pliša in žameta. Notranja podloga iz gobice. Hiška zanimivega videza se bo podala k vašemu pohištvu, vašemu ljubljenčku pa bo dala občutek udobja.

  • Tkanina primerna za zdravje živali.
  • Ortopedske lastnosti.
  • Lahko se pere v pralnem stroju - 30 °C.


Dimenzije: 40x40x40 cm


Proizvajalec: TVR Dis Ticaret A.S., Turgut Reis Mh. Demokrasi Cd., Zikribey Sk. No:13/3-4, Sultanbeyli - Istanbul - dubexpet.com

Značilnosti artikla
Velikost M
Barva Roza
Material Pliš, Poliester, Žamet
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.