Začetna Izdelki Psi Oprema Avtomatski povodci F OPREMA MULTI BOX ČRN

F OPREMA MULTI BOX ČRN

Koda: FSTNZMB.510.S
Opis artikla
flexi Multi Box Funkcionalna posodica za shranjevanje posladkov ali vrečk za iztrebke. Dizajnirana za vse flexi povodce (VARIO, New Classic, Design) z režo za flexi Multi Box. Možne barve so: antracit, modra, rjava, roza, rdeča, turkizna in črna. Serijska številka odtisnjena na embalaži. Proizvajalec: flexi - Bogdahn International GmbH & Co. KG,Carl-Benz-Weg 13, 22941 Bargteheide, GERMANY. Država porekla: Nemčija. Distributer Vetline d.o.o., Verovškova 55, 1000 Ljubljana. Tel.: 01 235 01 20, info@vetline.si
Značilnosti artikla
Barva Črna
Vrsta povodca Dodatna oprema
Pogosta vprašanja

Komu je namenjena spletna trgovina?

To je B2B spletna trgovina in je namenjena izključno našim poslovnim partnerjem in ni namenjena posameznikom.
Če niste naš poslovni partner, nas lahko kontaktirate ali zahtevate dostop preko spletnega obrazca.

Kako uporabljati spletno trgovino?

Uporaba se začne s prijavo. Po prijavi lahko pregledate vaše osnovne pogoje in naročite izdelke, ki so vam na voljo po prodajnih kanalih.

Kako naročiti?

Ko se prijavite, lahko začnete takoj uporabljati spletno trgovino. Naročilo je enako kot v vseh klasičnih spletnih trgovinah. Ko ste izbrali izdelek ali izdelke, vnesli želeno količino in izdelek / izdelke dali v košarico, se prikaže pogovorno okno, v katerem lahko izbirate:

  • Nadaljuj z nakupovanjem
  • Pregled košarice
  • Zaključi nakup

Če pritisnete »Zaključi nakup«, pridete do zadnjega koraka naročila, v katerem morate preveriti podatke o dostavi in naročenih izdelkih ter kliknite »Ustvari naročilo«. Nato vse informacije o naročilu prispejo preko elektronskega naslova.

Če izberete »Pregled košarice«, ki se nahaja tudi v zgornjem desnem kotu zaslona, imate možnost spremeniti vsebino naročila. Ko se odločite, da želite oddati naročilo, kliknite »Zaključi nakup«. Pridete do zadnjega, prej opisanega naročila.

Seveda se lahko vedno vrnete na naslovno stran in nadaljujete z ustvarjanjem svojega naročila.